Extraliga startuje! Plzeň začíná v Mostu

P L Z E Ň – Dlouhá letní pauza je u konce. V pátek totiž začíná nová extraligová sezona. Plzeňští hokejbalisté zamíří v prvním kole na půdu Penta Most, který skončil v loňském ročníku za hranicemi play-off na desáté příčce.

Pento Most vs. A-tým, pátek 30.8. od 19:00

Začátek sezony se ponese v podobném duchu jako v minulém ročníku, kdy Plzeň stejně jako letos zahajovala extraligovou sezonu v Mostu. Tehdy slavila vítězství 5:3, po kterém však přišel dlouhý výsledkový útlum.

Plzeňané přípravu rozhodně nepodcenili. Nakonec sezony si ještě zahráli německou DSHB ligu, kterou dokázali ovládnout a celkově vyhrát. V minulých dnech pak sehráli několik přátelských přípravných zápasů. Konkrétně s Liticemi, Třemošnou, Kladnem a Hostivaří. Kromě remízy s Kladnem navíc zbylé zápasy skončily pro Západočechy vítězně. Přesné výsledky a reportáže naleznete zde.

Pento sehrálo v rámci přípravy Český Pohár, kde se Mostečtí utkali s Pardubicemi a také s loňským neúspěšným finalistou, tedy s Hradcem Králové. Zatímco proti Pardubicím se neprosadili a prohráli po výsledku 0:3, utkání s Hradcem bylo mnohem vyrovnanější. Ani v něm ale nedokázali uspět a svému soupeři podlehli po samostatných nájezdech 3:4.

Textový online přenos naleznete zde.



Program víkendu:

Pátek – 30. srpna
  • Muži: Most – Plzeň (19:00)