Hodnocení víkendu: Starší žáci na Pedagog nestačili na rozdíl od mladšího áčka

P L Z E Ň - Poslední březnový víkend svedl dohromady týmy Plzně a Pedagogu České Budějovice ve dvou kategoriích. Zatímco mezi staršími žáky se radovali po těsné výhře Jihočeši, utkání mladších žáků jasně ovládli Plzeňané. B-tým stejné kategorie nestačil v sobotu na Písek.

Starší žáci

Přes aktivitu domácích se velmi brzy prosadili hráči hostujícího Pedagogu. Přestože v úvodu měli Plzeňané i znatelně více střeleckých pokusů, do černého se trefovali víceméně jen hosté, jejichž efektivita se později ukázala jako rozhodující faktor. Plzeň hrála pěkný hokejbal a v dobrém výkonu pokračovala i ve třetí části, kterou také po zásluze vyhrála, na celkový triumf to však Západočechům nestačilo.

Neděle 31. března HBC Škoda Plzeň – SK Pedagog České Budějovice 3:5 (0:1, 1:4, 2:0)

Podrobnosti o utkání.

Mladší žáci "A"

Plzeňští mladší žáci si v sobotu připsali proti Českým Budějovicím druhou nejvyšší výhru v sezoně. K fantastické statistice střelby, kdy předčili soupeře vysoko 37:2 přidali rovněž vysoké procento produktivity, sahající téměř k 60% a nasázeli hostům dvaadvacet přesných zásahů. Hned šest branek obstaral Poláček, čtyři pak Raiser a po třech Šmídl se Skřivánkem.

Sobota 30. března HBC Škoda Plzeň – SK Pedagog České Budějovice 22:0 (8:0, 6:0, 8:0)

Podrobnosti o utkání.

Mladší žáci "B"

B–tým mladších žáků se v sobotu postavil Písku a přestože jeho hráči nesehráli špatné utkání, na posíleného soupeře nestačili a prohráli vysoko 1:14. Hned polovinu svých branek nastříleli hosté během třetí třetiny, ve které Plzeňané doplatili na úbytek fyzických sil. Jedinou branku Plzně zaznamenal za stavu 0:12 Morávek.

Sobota 30. března HBC Škoda Plzeň – HC Švantlův Dvůr Písek 1:14 (0:3, 0:4, 1:7)

Podrobnosti o utkání.

Program příštího víkendu:

Sobota – 6. dubna
  • Starší dorost: Plzeň – Letohrad (16:00)
  • Mladší dorost: Most – Plzeň (14:00)
  • Starší žáci: Plzeň – Blatná (11:00)

Neděle – 7. dubna
  • Starší dorost: Plzeň – Letohrad (10:30)
  • Mladší dorost: Most – Plzeň (12:00)
  • Starší žáci: Plzeň – Dobřany (17:00)
  • Přípravka: Plzeň – Blatná (11:30)
  • Přípravka: Písek – Plzeň (14:30)