Hodnocení víkendu: Starší žáci zakončili podzim výhrou

Tým starších žáků přezimuje na první příčce skupiny západ MČR starších žáků. V posledním kole podzimní části přehráli mladí Plzeňané na svém stadionu stříbrské Buldoky 10:2. Naopak béčko mladších žáků nestačilo na České Budějovice, kterým podlehlo 1:13.

Starší žáci

Mužstvo i v tomto utkání začalo aktivně, ale dlouho bez brankového efektu. Až výstavní švih Davida Ulče znamenal první střelecký úspěch. Do konce první třetiny se ještě trefili kapitán Tomáš Majer a Tomáš Tarantík.

Ve druhé části to byli opět domácí hráči, kteří určovali tempo a obraz hry. Po střelách Tomáše Majera a Petra Bočana vedli v polovině utkání 5:0. Chvilku na to se prosadili i Buldoci. Vzápětí si trenér hostů vzal oddechový čas. Ten však měl opačný účinek. Pár vteřin po buly totiž přidal šestou branku Plzeňanů David Ulč.

Poslední třetina byla ve znamení střelecké potence plzeňských mrňousů. Opět se trefil Petr Bočan a pak se k němu přidal ještě Vít Lokajíček. Ten se gólově prosadil také dvakrát. Navíc jeho druhá branka byla jubilejní desátá. Mezi tím však stačil kapitán týmu zkompletovat svůj sobotní hattrick. Závěrečné slovo měl hostující Mráček, který upravil skóre na konečných 10:2 pro Škodovku.

Sobota 1. prosince HBC Škoda Plzeň - HC Buldoci Stříbro 10:2 (3:0, 3:1, 4:1)


Mladší žáci

O prvním prosincovém víkendu čekalo utkání jen na jeden z týmů mladších žáků. Béčko nastoupilo v domácím prostředí proti soupeři z Českých Budějovic, kterého po tomto duelu čekal ještě přejezd do Třemošné.

Plzeňané drželi s Jihočechy krok jen v prvním dějstvím, kdy se soupeř dostal do jednobrankového náskoku. Ten pak budějovičtí hráči dále navyšovali až na konečných 1:13. Branku Plzně vstřelil Patrik Nový.

Sobota 1. prosince HBC Škoda Plzeň "B" - SK Pedagog České Budějovice 1:13 (1:2, 0:6, 0:5)