V posledním utkání podzimní části extraligy uvidí Plzeň lídra z Kladna

Podzimní část hokejbalových soutěží se blíží k svému konci. A-tým přivítá ve svém posledním letošním utkání lídra extraligy, kladenský Alpiq. Starší dorostenci změří síly s dvěma východočeskými družstvy. Mladší dorostenci v neděli hostí tým Hradce Králové. Hrají také všechny žákovské týmy, přípravka i béčko.

A-tým

Hokejbalisté HBC Plzeň v posledních třech utkáních získali osm bodů a udělali výrazný krok k záchraně v nejvyšší soutěži. Zvýšili náskok na poslední Jindřichův Hradec a snížili ztrátu na příčky zajišťující účast v play-off. Dobrou formu budou chtít Plzeňští potvrdit v souboji s lídrem z Kladna. Prestižní duel má začátek naplánován na sobotní šestou hodinu večerní.

Sobota 24. listopadu HBC Škoda Plzeň - HBC ALPIQ Kladno od 18:00


Starší dorost

Starší dorostenci sehrají o víkendu hned dvě utkání. Oba duely startují ve 12:30. V sobotu Plzeňané změří síly s hráči Letohradu, v neděli pak nastoupí proti Hradci Králové. Oba východočeské týmy zatím zůstávají za očekáváními a jsou až v druhé polovině tabulky.

Sobota 24. listopadu HBC Škoda Plzeň - SK OEZ Testa Letohrad od 12:30
Neděle 25. listopadu HBC Škoda Plzeň - HBC Hradec Králové 1988 od 12:30


Mladší dorost

Také mladší dorostenci zakončí o víkendu podzimní část. V sobotu mají volno a v neděli přivítají soupeře z Hradce Králové. Právě Hradec je těsně před Plzeňany na čtvrté pozici. Má však výrazný pětibodový náskok.

Neděle 25. listopadu HBC Škoda Plzeň - HBC Hradec Králové 1988 od 10:00


Starší žáci

Starší žáci ještě sehrají před koncem roku dva mistrovské zápasy. V tom nejbližším se představí v Horní Bříze, soupeřem jim je družstvo Kralovic, které zatím v devíti zápasech vybojovalo jen tři body.

Neděle 25. listopadu TJ 1. LHC Kralovice - HBC Škoda Plzeň od 12:00


Mladší žáci

Mladší žáci "A" hrají v sobotu proti Písku, béčko pak čeká nedělní souboj s Třemošnou. Oba duely uvidí hokejbalová hala na Košutce.

Sobota 24. listopadu HBC Škoda Plzeň - HC Švantlův Dvůr Písek od 10:30
Neděle 25. listopadu HBC Škoda Plzeň "B" - TJ Tatran Třemošná od 14:30


Přípravka

V sobotu 24. listopadu je na programu další turnajový den soutěže přípravek. Tentokrát se nejmladší hokejbalisté setkají v Blatné.

Sobota 24. listopadu TJ Start Bělá nad Radbuzou - HBC Škoda Plzeň od 10:30
Sobota 24. listopadu HBC Škoda Plzeň - HC Buldoci Stříbro od 13:00


B-tým

Béčko je stále v čele tabulky s náskokem před Viktorií Plzeň. Naopak na samém chvostu jsou hráči Rolling Balwans. A právě tyto dva týmy se utkají v neděli 25. listopadu.

Neděle 25. listopadu HBC Škoda Plzeň "B" - Rolling Balwans Plzeň od 16:00