Plzeň v domácím prostředí přivítá Karvinou a Jihlavu

Hokejbalová extraliga má před sebou na podzim ještě tři kola. Plzeňané o víkendu 17. a 18. listopadu 2012 přivítají v hale na Košutce hosty z Karviné a Jihlavy. V domácím prostředí hrají také oba dorostenecké týmy hostící Přelouč a Dobřany. Sváteční víkendová nabídka je velmi pestrá, před zraky svých příznivců nastoupí žáci i B-tým.

A-tým

Ještě tři utkání mají před sebou plzeňští hokejbalisté v podzimní části tohoto extraligového ročníku. Vždy se představí před zraky svých diváků v hokejbalové hale na Košutce.

V sobotu 17. listopadu přivítají Plzeňané Jihlavu. Extraligový nováček si zatím vede mezi elitou výborně, figuruje na páté příčce a na kontě má již 27 bodů. Západočeši budou chtít hráčům z Vysočiny oplatit porážku z prvního vzájemného měření sil.

Stejně tak Karviná, nedělní host, se v úvodním letošním duelu radovala z výhry. Výhra by pro HBC Plzeň byla velmi důležitá, protože Severomoravané jsou přímými konkurenty v boji o únik z barážové pozice.

Sobota 17. listopadu HBC Škoda Plzeň - SK TOPTRANS Jihlava od 17:00
Neděle 18. listopadu HBC Škoda Plzeň - HbK Karviná od 10:00


Starší dorost

Starší dorostenci mají na programu jen jedno utkání, odpočinou si tak po předešlém náročném výkonu. Do Plzně přijedou hráči Přelouče, kteří zatím nevybojovali ani jediný bod.

Sobota 17. listopadu HBC Škoda Plzeň - HC Jestřábi Přelouč od 14:00


Mladší dorost

Také mladší dorostenci odehrají své utkání v sobotní sváteční den. Košutka se může těšit na prestižní derby, představí se zde tým Dobřan, naprostý suverén letošního ročníku.

Sobota 17. listopadu HBC Škoda Plzeň - TJ Snack Dobřany od 11:30


Starší žáci

Starší žáci přišli o svou sérii neporazitelnosti a nyní mají před sebou dalšího silného soupeře. Změří síly s hráči Dobřan.

Neděle 18. listopadu HBC Škoda Plzeň - TJ Snack Dobřany od 14:30


Mladší žáci

V sobotu 17. listopadu bude v hale na Košutce k vidění hned čtveřice utkání, ve kterých se představí hráči HBC Plzeň. První z nich sehrají mladší žáci "A", ti hostí Třemošnou. Béčko maldších žáků má o tomto víkendu volno.

Sobota 17. listopadu HBC Škoda Plzeň - TJ Tatran Třemošná od 10:00


B-tým

Béčko bude hájit postavení na čele krajské ligy v souboji s Ostrovem. Ten se odehraje v hokejbalové hale na Košutce v neděli téměř v pravé poledne.

Neděle 18. listopadu HBC Škoda Plzeň "B" - HbC Atlantis Ostrov od 11:30