Hodnocení víkendu: Z Prahy i Mostu bez bodu

Extraligové týmy HBC Plzeň (muži a mladší dorostenci) vyšly o víkendu 3. a 4. října na prázdno, nepřivezly body z Prahy ani z Mostu. Naopak se dařilo starším žákům, kteří si připsali již šestou výhru v této sezóně. Mladší žáci měli poloviční úspěch, áčko vyhrálo nad Pískem, béčko nestačilo na Třemošnou. B-tým si v dalším utkání krajské ligy poradil s Boytronicem Plzeň.

A-tým

Extraligový A-tým svedl v sobotu vyrovnaný souboj s pražským Kertem. Na Lužinách však tahal za kratší konec a prohrál těsně 1:2. Jedinou branku Plzeňanů vstřelil Jiří Benedikt.

Sobota 3. listopadu HC Kert Park Praha - HBC Škoda Plzeň 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)


Mladší dorost

Mladší dorostenci sahali v Mostu minimálně po bodu, jenže odjeli s porážkou. V utkání vedli 2:1, poté však soupeř otočil na 4:2 a plzeňští mladíci dokázali již jen snížit na konečných 3:4.

Sobota 3. listopadu HBC Pento Most - HBC Škoda Plzeň 4:3 (1:2, 2:0, 1:1)


Starší žáci

Starší žáci mají na kontě již šest výher v řadě. Tentokrát přehráli v domácím prostředí tým Litic. Zápas byl velmi vyrovnaný o větším rozdílu ve skóre rozhodla až poslední třetina.

Sobota 3. listopadu HBC Škoda Plzeň - HBC Plzeň-Litice 6:3 (1:0, 2:2, 3:1)


Mladší žáci

Áčko mladších žáků mělo mít o víkendu původně volno, jenže dohrávalo odložený zápas s Pískem. V něm zvítězilo 2:0. Béčko hrálo v Třemošné, kde prohrálo 2:7.

Sobota 3. listopadu HBC Škoda Plzeň "A" - HC ŠD Písek 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
Sobota 3. listopadu TJ Tatran Třemošná - HBC Škoda Plzeň "B" 7:2 (1:1, 4:0, 2:1)


B-tým

B-tým v této sezóně bodoval v osmi z devíti utkání. V tom posledním porazil Boytronic Plzeň 6:3. Rozhodující náskok béčko získalo v prostředním dějství.

Neděle 4. listopadu Boytronic Plzeň - HBC Škoda Plzeň "B" 3:6 (1:1, 0:2, 2:3)