V cestě za dalšími body stojí loňský vicemistr, Kert Park Praha

Plzeňské áčko čeká v sobotu velmi těžká zkouška, pokusí se vybojovat body na hřišti loňského vicemistra. Pražský Kert bude náročným soupeřem. Starší dorost má o víkendu volno. Mladší dorostenci cestují s vírou v zisk tří bodů do Mostu. Starší žáci hostí Litice. Áčko, mladších žáků přivítá Písek, béčko se představí v Třemošné. B-tým má v krajské lize na programu prestižní duel s Boytronicem.

A-tým

Extraligový A-tým se v sobotu představí na hřišti pražského Kertu, kde změří síly s loňským vicemistrem. Pražané sice letos nejsou tak suverénní jako v minulém ročníku, přesto jsou v utkání jasnými favority.

Sobota 3. listopadu HC Kert Park Praha - HBC Škoda Plzeň od 16:00


Mladší dorost

Tým mladšího dorostu čeká znovu po týdnu cesta na sever Čech, tentokrát míří do Mostu. Po minulém neúspěchu by nyní chtěli svěřenci Václava Tůmy získat všechny tři body.

Sobota 3. listopadu HBC Pento Most - HBC Škoda Plzeň od 11:30


Starší žáci

Starší žáci budou moci prodloužit vítěznou sérii v domácím utkání s týmem Litic. Ten má zatím v tabulce o čtyři body méně.

Sobota 3. listopadu HBC Škoda Plzeň - HBC Plzeň-Litice od 12:00


Mladší žáci

O víkendu nastoupí oba týmy mladších žáků. Áčko čeká odložený domácí duel s Pískem, béčko hraje v Třemošné.

Sobota 3. listopadu TJ Tatran Třemošná - HBC Škoda Plzeň "B" od 10:00
Sobota 3. listopadu HBC Škoda Plzeň "A" - HC ŠD Písek od 15:30


B-tým

Béčko v posledním zápase přehrálo Viktorii Plzeň a nyní se v hale na Košutce utkán s dalším silným týmem. Jako domácí je v utkání veden Boytronic Plzeň.

Neděle 4. listopadu Boytronic Plzeň - HBC Škoda Plzeň "B" od 10:00