Hodnocení víkendu: Košutka příliš radosti neviděla

Hokejbalová hala na Košutce o víkendu hostila čtyři utkání, ve kterých se představili hráči HBC Plzeň. Jen jednou se Plzeňané radovali z vítězství a to ve vzájemném souboji mladších žáků. Starší i mladší dorostenci podlehli Kladnu, B-tým nestačil na rezervu Litic. Ve venkovních zápasech se dařilo lépe. Starší žáci hráli své utkání v Třemošné a zvítězili zde po samostatných stříleních. Přípravka na stejném hřišti zaznamenala jednu výhru a jednu prohru.

Starší dorost

Starší dorostenci zaznamenali v této sezóně druhou prohru. Na domácím hřišti nestačili na Alpiq Kladno. Hosté získali v úvodním dějství dvoubrankový náskok a ten si udrželi až do konce utkání.

Sobota 20. října HBC Škoda Plzeň - HBC ALPIQ Kladno 4:6 (1:3, 1:1, 2:2)


Mladší dorost

Mladší dorost byl blízko výhře nad Kladnem, ale závěr utkání vyšel lépe hostujícím hráčům, kteří vstřelili v posledních dvou minutách dvě branky a připsali na své konto všechny tři body.

Sobota 20. října HBC Škoda Plzeň - HBC ALPIQ Kladno 4:5 (2:0, 1:3, 1:2)


Starší žáci

Starší žáci odehráli naprosto vyrovnaný duel v Třemošné. Rozhodnout musela až samostatná střílení, ve kterých byli úspěšnější mladí Plzeňané. V základní hrací době padla na každé straně pouze jedna branka.

Sobota 20. října TJ Tatran Třemošná - HBC Škoda Plzeň 1:2ss (0:0, 0:1, 1:0)


Mladší žáci

Derby mladších žáků skončilo jasným výsledkem, A-tým prodloužil sérii neporazitelnosti.

Sobota 20. října HBC Škoda Plzeň "A" - HBC Škoda Plzeň "B" 19:0 (3:0, 9:0, 7:0)


Přípravka

Tým nejmladších plzeňských hokejbalistů sehrál v neděli dvě utkání. Nejprve prohrál 0:3 s Pískem, poté porazil 5:0 Blatnou. Nastoupilo dvanáct hráčů, pro deset z nich se jednalo o vůbec první zápasovou zkušenost.

neděle 21. října HC Švantlův Dvůr Písek - HBC Škoda Plzeň 3:0
neděle 21. října HBC Škoda Plzeň - TJ Blatná Datels 5:0


B-tým

B-tým sehrál vyrovnané utkání s rezervou Litic. K vidění byly jen dvě gólové trefy a rozhodnout musela samostatná střílení. Bonusový bod nakonec získaly hosté.

Neděle 21. října HBC Škoda Plzeň "B" - TJ Plzeň-Litice "B" 1:2ss (0:1, 1:0, 0:0)