Áčko se chystá na východočeskou misi, dorosty míří na Kovo

První říjnový víkend přináší další porci zápasů pro družstva HBC Plzeň. Áčko hraje v sobotu i v neděli, představí se v Hradci Králové a Letohradu. Oba dorostenecké týmy míří do Prahy k zápasům s Kovem. Starší žáci přivítají Kralovice, mladší žáci "B" hostí České Budějovice. B-tým se utká v domácím prostředí s Karlovými Vary a ve Štruncových sadech s Rolling Balwans Plzeň.

A-tým

Plzeňský A-tým se ocitl na předposlední příčce extraligové tabulky a čekají jej ještě dvě venkovní utkání. Představí se na východě Čech. V sobotu změří síly s týmem Hradce Králové, v neděli zavítá do Letohradu.

Sobota 6. října HBC Hradec Králové 1988 - HBC Škoda Plzeň od 16:00
Neděle 7. října SK OEZ Testa Letohrad - HBC Škoda Plzeň od 10:00


Starší dorost

Starší dorostenci hrají o víkendu jen jedno utkání, v sobotu odehrají na Palmovce duel s Kovem. Jsou jasnými favority, protože soupeř má zatím v tabulce jen tři body a je na desáté příčce.

Sobota 6. října TJ KOVO Praha - HBC Škoda Plzeň od 14:00


Mladší dorost

Tým mladšího dorostu se vydá společně se svými staršími kolegy do Prahy, kde se pokusí získat tři body na hřišti týmu KOVO Praha. Utká se čtvrtý s osmým týmem.

Sobota 6. října TJ KOVO Praha - HBC Škoda Plzeň od 11:30


Starší žáci

Starší žáci se podruhé za sebou představí v domácím prostředí. V neděli na svém hřišti hostí hráče Kralovic, nováčky soutěže.

Neděle 7. října HBC Škoda Plzeň - 1. LHC Kralovice od 12:30


Mladší žáci

Béčko mladších žáků v sobotu sehraje utkání s Českými Budějovicemi, hraje se v hale na Košutce.

Sobota 6. října HBC Škoda Plzeň "B" - SK Pedagog České Budějovice od 15:00


B-tým

B-tým má na kontě tři výhry a bude chtít svou vítěznou sérii prodloužit. V sobotu hostí vikingy z Karlových Varů, v neděli se představí ve Štruncových sadech, kde jsou doma hráči Rolling Balwans Plzeň.

Sobota 6. října HBC Škoda Plzeň "B" - HBC Vikingové Karlovy Vary od 12:30
Neděle 7. října HBC Rolling Balwans - HBC Škoda Plzeň "B" od 15:30