Áčko odstartuje sérii šesti venkovních utkání

Víkend 15. a 16. září 2012 přináší zápasy hned sedmi družstvům HBC Plzeň. A-tým míří v sobotu do Ústí nad Labem a v neděli pak na Kladno. Tím odstartuje série šesti venkovních utkání. Hrají také oba dorostenecké týmy. Ty v domácím prostředí hostí nejprve Jihlavu, poté Vsetín a Hostivař. Po jednom utkání v Plzni či nejbližším okolí sehrají všechna tři družstva žáků i B-tým.

A-tým

V sobotu se svěřenci Josefa Kadaněho vydají do Ústí nad Labem, kde je čeká dohrávka prvního extraligového kola. Severočeši odehráli stejně jako Plzeňané zatím tři utkání a mají na svém kontě pět bodů, v tabulce jsou o jednu příčku před svým soupeřem.

V neděli čeká plzeňské hokejbalisty cesta na Kladno, kde se Západočeši představili již v rámci přípravy. Tehdy prohráli celkem jednoznačně 3:6.

Oproti posledním utkáním může trenérská dvojice Kadaně, Kovářík počítat s třemi navrátilci do sestavy. Chybět by již neměli Petr Chowaniec, Ondřej Kejř a Ondřej Malý.

Sobota 15. září Elba DDM Ústí nad Labem - HBC Škoda Plzeň od 17:00
Neděle 16. září HBC ALPIQ Kladno - HBC Škoda Plzeň od 16:00


Starší dorost

Starší dorostenci se konečně dočkají startu extraligové sezóny. V sobotu v domácím prostředí přivítají Jihlavu, v neděli se pak v hale na Košutce představí Vsetín.

Sobota 15. září HBC Škoda Plzeň - SK TOPTRANS Jihlava od 17:00
Neděle 16. září HBC Škoda Plzeň - HBC Vsetín od 10:00


Mladší dorost

Mladší dorostenci si v prvním soutěžním zápase poradili s Mostem a nyní je čekají další dva domácí duely. Síly změří nejprve s Jihlavou, poté s týmem HBC Hostivař.

Sobota 15. září HBC Škoda Plzeň - SK TOPTRANS Jihlava od 14:30
Neděle 16. září HBC Škoda Plzeň - HBC Hostivař od 12:30


Starší žáci

Starší žáci vstoupí do sezóny zápasem s týmem Litic, hraje se v sobotu od 14 hodin ve Štruncových sadech.

Sobota 15. září TJ Plzeň-Litice - HBC Škoda Plzeň od 14:00


Mladší žáci

HBC Plzeň vyšle v sezóně 2012/13 do soutěží hned dva týmy mladších žáků. Oba se nejprve představí v domácím prostředí, když hostí soupeře z jihu Čech.

Sobota 15. září HBC Škoda Plzeň "B" - HC ŠD Písek od 10:00
Sobota 15. září HBC Škoda Plzeň "A" - SK Pedagog Č. Budějovice od 11:30


B-tým

Béčko zahájilo sezónu vítězně, porazilo loňského vítěze soutěže Boytronic Plzeň. Nyní hráči B-týmu hrají v Horní Bříze, kde změří síly s nedávným účastníkem oblastní ligy - jih.

Neděle 16. září TJ ZKZ Horní Bříza - HBC Škoda Plzeň "B" od 14:00