Áčko čekají duely s dosud neporaženými týmy

Na západ Čech míří o víkendu 8. a 9. září 2012 dva dosud stoprocentní extraligové týmy. Pražský Kert i pardubické Autosklo zaznamenaly v úvodních dvou kolech dvě vítězství. Letošní domácí premiéra tak pro Plzeňany nebude vůbec jednoduchá. Hokejbalová hala na Košutce se má na co těšit. V sobotu 8. září se v domácím prostředí představí v prvním soutěžním utkání také mladší dorostenci. Další týmy na start svých soutěží ještě čekají.

A-tým

Po výhře v Mostě se plzeňští hokejbalisté poprvé představí před svými fanoušky. V hale na Košutce sehrají o víkendu hned dvě utkání. V sobotu od 17 hodin hostí loňského vicemistra, Kert Park Praha. V neděli od 11 hodin se hraje utkání, ve kterém bude soupeřem tým Autosklo Pardubice.

Oba soupeři Západočechů jsou zatím ve výborné formě a ve dvou utkáních získali po šesti bodech. Pražané se mohou pochlubit sedmi vstřelenými brankami, naopak inkasovali jen jednou. Pardubice sehrály dva vyrovnané duely a pokaždé se radovaly z výhry.

Sobota 8. září HBC Škoda Plzeň - HC Kert Park Praha od 17:00
Neděle 9. září HBC Škoda Plzeň - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice od 11:00


Starší dorost

V sobotu 8. září měli do soutěže vstoupit plzeňští starší dorostenci. Jenže mostecké Pento se nakonec ze soutěže odhlásilo, a tak si Plzeňané musejí na úvodní mistrovské utkání počkat ještě o týden déle.



Mladší dorost

Mladší dorostence čeká první letošní extraligový duel v sobotu 8. září dopoledne, kdy v hale na Košutce přivítají hosty z Mostu. Půjde o vůbec první utkání celé soutěže.

Sobota 8. září HBC Škoda Plzeň - HBC Pento Most od 11:30