Hodnocení víkendu: Dařilo se jen starším žákům

Tři týmy zasáhly o víkendu 12.a 13. května 2012 do svých soutěží. Béčko prohrálo druhý semifinálový duel s týmem SK Boytronic Plzeň a sezóna mu skončila. To platí také o mladších žácích, kteří získali ze čtyř zápasů semifinále MČR jen dva body. Dařilo se alespoň starší žákům, ti v Blatné vybojovali dvě vítězství a celkové druhé místo ve své základní skupině MČR.

Starší žáci

Starší žáci si zvedli sebevědomí před semifinálovým turnajem mistrovství republiky. V Blatné zvítězili v obou svých utkáních. Nejprve si poradili s Liticemi, poté porazili také tým Dobřan.

Sobota 12. května HBC Plzeň - TJ Plzeň-Litice 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Sobota 12. května TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň 4:7 (2:0, 2:4, 0:3)


Mladší žáci

Tým mladších žáků nepostoupil do finále mistrovství České republiky. Svěřenci trenéra Lubomíra Henricha sehráli v sobotu a v neděli čtyři utkání v Českých Budějovicích a připsali si jen dva body. prohráli s týmy Pardubic (1:2), Vlašimi (1:6) a Českých Budějovic (0:6). Porazili jen pražské Ďábly 2:1 po samostatných stříleních.

Výsledky a konečná tabulka na www.hokejbal.cz


B-tým

V druhém semifinálovém duelu oblastní ligy tahal od začátku za delší konec tým Boytronicu. B-tým HBC Plzeň měl sice herní převahu a vyslal více střel na braku, jenže to na výhru nestačilo. Sezóna béčka je tak u konce.

Sobota 12. května SK Boytronic Plzeň - HBC Plzeň "B" 6:3 (2:0, 3:3, 1:0)