B-tým hraje o finále, dál chtějí jít také mladší žáci

Hráči B-týmu se o víkendu 12. a 13. května 2012 představí jednou či dvakrát v hokejbalové hale na Košutce. Rádi by, aby platila druhá varianta. Jen dvě výhry totiž béčko posunou přes Boytronic do finále oblastní ligy. Důležitá utkání čekají také mladší žáky, ti sehrají v Českých Budějovicích čtyři souboje v rámci semifinálového turnaje mistrovství republiky. Starší žáci hrají v Blatné poslední dvě utkání nadstavbové skupiny.

Starší žáci

Starší žáci sehrají v sobotu v Blatné poslední dvě utkání nadstavbové skupiny. Změří síly s týmy Litic a Dobřan. Ve hře je druhá příčka, na kterou Plzeňané ztrácí jediný bod.

Sobota 12. května HBC Plzeň - TJ Plzeň-Litice od 12:30
Sobota 12. května TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň od 15:30


Mladší žáci

Tým mladších žáků čeká semifinálová skupina mistrovství České republiky. Mladí Plzeňané se v sobotu a v neděli utkají s týmy Pardubic, Ďáblů Praha, Vlašimi a Českých Budějovic. Hraje se na hřišti Českých Budějovic, ve hře je postup do finálového turnaje.

Podrobnosti na www.hokejbal.cz


B-tým

B-tým prohrál v prvním semifinálovém utkání oblastní ligy s Boytronicem těsně 2:3 a teď bude muset soupeři tuto porážku dvakrát oplatit. Jen tak se může posunout do finále. Hraje se v hale na Košutce.

Sobota 12. května SK Boytronic Plzeň - HBC Plzeň "B" od 13:00
Případně: neděle 13. května HBC Plzeň "B" - SK Boytronic Plzeň od 12:00