Tři týmy čekají zápasy play-off, mladší žáci hrají nadstavbu

Starší dorostenci si již v sobotu 5. května mohou zajistit postup do finále extraligy. Naopak mladší dorostenci budou o víkendu odvracet hrozbu vyřazení. B-tým čeká první semifinálové utkání s Boytronicem Plzeň. Mladší žáci míří na jih Čech do Českých Budějovic, kde sehrají dva zápasy nadstavbové části.

Starší dorost

Svěřenci trenéra Martina Davídka vstoupili do semifinálové série pravou nohou, v úvodních dvou duelech nedali soupeři z Letohradu žádnou šanci, zvítězili 9:2 a 4:2. Na východ Čech tak Plzeňané jedou s cílem již v sobotu vybojovat postup do finále, do kterého stejně sebevědomě míří suverén základní části z Kladna.

Sobota 5. května SK OEZ Testa Letohrad - HBC Plzeň od 16:00
Případně: neděle 6. května SK OEZ Testa Letohrad - HBC Plzeň od 10:00


Mladší dorost

Mladší dorostenci prohráli v Ústí nad Labem obě utkání a nyní musí v domácím prostředí dvakrát zvítězit, aby si vynutili pátý rozhodující zápas na hřišti soupeře.

Sobota 5. května HBC Plzeň - Elba DDM Ústí nad Labem od 16:30
Případně: neděle 6. května HBC Plzeň - Elba DDM Ústí nad Labem od 10:00


Mladší žáci

Mladší žáci hrají v sobotu hned dvě utkání, obě v Českých Budějovicích, kde se postupně utkají s Blatnou a domácími hráči.

Sobota 5. května HBC Plzeň - TJ Blatná Datels od 10:00
Sobota 5. května SK Pedagog České Budějovice - HBC Plzeň od 14:00


B-tým

Béčko v sobotu vstoupí do play-off. Semifinále nabídne reprízu loňské finálové série. Hraje se jen na dvě vítězná utkání.

Sobota 5. května HBC Plzeň "B" - SK Boytronic Plzeň od 13:30