Mladší dorost čeká klíčový čtvrtfinálový souboj

Hokejbalisté HBC Plzeň se o víkendu 21. a 22. dubna 2012 představí jen ve čtyřech utkáních. Mladší dorostenci v domácím prostředí přivítají Pardubice a budou bojovat o postup do semifinále. Starší i mladší žáci cestují do Blatné. B-tým hostí starší dorostence Karlových Varů. Všechna utkání se hrají v sobotu.

Mladší dorost

Ve čtvrtfinálové sérii extraligy mladšího dorostu Plzeň - Pardubice platí, že vždy vyhraje domácí tým. Také na tuto bilanci budou nyní spoléhat mladí Plzeňané, které za stavu 2:2 čeká rozhodující utkání. V sobotu bude jasné, zda půjdou Západočeši dále nebo pro ně sezóna skončí.

Sobota 21. dubna HBC Plzeň - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice od 15:00


Starší žáci

Starší žáky čeká v sobotu důležité utkání v Blatné. Jde o jeden z posledních zápasů dlouhodobé soutěže a situace na čele tabulky je hodně zamotaná. Čtveřici týmů zatím dělí jen tři body. Hraje se o postup na semifinálový turnaj mistrovství republiky.

Sobota 21. dubna TJ Blatná Datels - HBC Plzeň od 12:30


Mladší žáci

Mladší žáci v sobotu stejně jako jejich starší kolegové míří do Blatné. Pzeňané jsou zatím čtvrtí, Blatná je na druhé pozici.

Sobota 21. dubna TJ Blatná Datels - HBC Plzeň od 10:30


B-tým

B-tým stále bojuje o vítězství v základní části oblastní ligy. V sobotu mohou Plzeňané udělat další krok, v domácím prostředí přivítají starší dorostence Karlových Varů.

Sobota 21. dubna HBC Plzeň "B" - HBC CSKA Karlovy Vary SD od 10:00