Sezóna vrcholí, A-tým může v sobotu skončit, dorosty jít dál

Víkend 14. a 15. dubna může pro plzeňský A-tým přinést poslední utkání této extraligové sezóny. Plzeňané musí nad Kertem dvakrát zvítězit, aby přiživili naděje na postup do semifinále. Naopak oba dorostenecké týmy již mohou v případě jedné výhry slavit postup. Žáci mají o víkendu volno, B-tým hraje dva zápasy.

A-tým

Plzeňští hokejbalisté jsou krok od konce letošní extraligové sezóny. S pražským Kertem prohrávají v čtvrtfinálové sérii 0:2. V sobotu tedy musí bezpodmínečně zvítězit, což platí pro každý další případný zápas.

Sobota 14. dubna HBC Plzeň - HC Kert Park Praha od 17:00
Případně: Neděle 15. dubna HBC Plzeň - HC Kert Park Praha od 10:30


Starší dorost

Starší dorostenci odvedli v prvních dvou utkáních čtvrtfinále play-off výbornou práci a vedou nad Ústím nad Labem 2:0. Již v sobotu tak v případě výhry mohou slavit postup. Tým o víkendu povede Josef Kadaně.

Sobota 14. dubna Elba DDM Ústí nad Labem - HBC Plzeň od 12:30
Případně: Neděle 15. dubna Elba DDM Ústí nad Labem - HBC Plzeň od 15:00


Mladší dorost

Mladší dorostenci jsou ve stejné pozici jako jejich starší kolegové, vedou nad Pardubicemi 2:0. Na hřišti soupeře je však čeká těžká práce. Východočeši již v Plzni dokázali být vyrovnaným sokem a na vlastním hřišti budou chtít Plzeňany znovu potrápit.

Sobota 14. dubna HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice - HBC Plzeň od 14:00
Případně: Neděle 15. dubna HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice - HBC Plzeň od 11:00


B-tým

Béčko čekají o víkendu hned dva zápasy. V sobotu změří síly s rezervou Třemošné, v nedli pak s vikingy z Karlových Varů. Stále se bojuje o čtyři postupová místa do play-off.

Sobota 14. dubna Tatran Třemošná "B" - HBC Plzeň "B" od 16:30
Neděle 15. dubna HBC Plzeň "B" - HBC Vikingové Karlovy Vary od 12:30