Třem týmům o víkendu skončí základní část soutěže

Sobota 31. března 2012 je pro tři družstva HBC Plzeň posledním hracím dnem základní části. A-tým v domácím prostředí přivítá obhájce mistrovského titulu z Kladna. Starší dorost míří do Pardubic, mladší do Dobřan. Na hřištích soupeřů hrají také oba žákovské výběry i B-tým.

A-tým

Poslední utkání základní části Tipgames extraligy již nemůže nic změnit na faktu, že plzeňští hokejbalisté obsadí osmou pozici. Přesto svěřenci trenéra Martina Kováříka mohou ovlivnit, s kým se utkají ve čtvrtfinálové sérii. Soupeř z Kladna totiž bude na dálku bojovat s pražským Kertem o první příčku.

Sobota 31. března HBC Plzeň - HBC ALPIQ Kladno od 16:00


Starší dorost

Starší dorostenci míří k poslednímu utkání základní části do Pardubic a mají jasný cíl. V případě vítězství si udrží druhou pozici a budou tak mít pro play-off lepší postavení než dosud třetí tým Letohradu. Konečné umístění po základní části také rozhodne o soupeři pro čtvrtfinále play-off. Lze jen těžko odhadovat, kdo jím bude. Čtveřice týmů Ústí nad Labem, Most, Jihlava a Hradec Králové má mezi sebou minimální bodové rozdíly.

Sobota 31. března HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice - HBC Plzeň od 13:00


Mladší dorost

Mladší dorostenci se v sobotu představí na hřišti Dobřan, předposledního týmu extraligové tabulky. V regionálním derby budou na dálku s Ústím nad Labem bojovat o druhou pozici po základní části. Opět platí, že soupeře pro první kolo play-off těžko tipovat.

Sobota 31. března TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň od 16:00


Starší žáci

Tým starších žáků čekají po volném víkendu nyní hned dvě utkání. V sobotu se vypraví do Jindřichova Hradce, v neděli hrají v Suchdole nad Lužnicí.

Sobota 31. března TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec - HBC Plzeň od 16:00
Neděle 1. dubna SK Suchdol nad Lužnicí - HBC Plzeň od 10:00


Mladší žáci

Mladší žáci hrají v sobotu ve Stříbře, střetnou se s týmem, který je zatím na poslední příčce soutěže společné pro západní a jižní Čechy.

Sobota 31. března HC Buldoci Stříbro - HBC Plzeň od 10:30


B-tým

B-tým HBC Plzeň čeká v neděli utkání na hřišti ve Štruncových sadech. Střetne se zde s rezervním týmem Litic a bude hájit pozici na čele oblastní ligy.

Neděle 1. dubna TJ Plzeň-Litice "B" - HBC Plzeň "B" od 11:30