A-tým přivítá Ústí, doma hrají také další týmy

O víkendu 17. a 18. března se v akci představí všechna družstva HBC Plzeň, kromě přípravky hrají na domácím hřišti. V sobotu přivítá A-tým Ústí nad Labem, starší dorost Jungle Fever Kladno, mladší dorost Kovo Praha a starší žáci Zliv. Béčko hraje ve Štruncových sadech s Rolling Balwans Plzeň. V neděli hostí mladší žáci České Budějovice a B-tým Viktorii Plzeň, přípravka míří ke dvěma utkáním do Zlivi.

A-tým

Do konce základní části hoejbalové extraligy zbývá odehrát poslední čtyři kola. Plzeňští hokejbalisté drží osmou pozici zaručující účast v play-off. Pokud by toto své umístění chtěli ještě vylepšit, musí v sobotu v domácím prostředí přehrát ústeckou Elbu. To však nebude lehký úkol, protože první letošní vzájemné měření sil dopadlo lépe pro soupeře ze severu Čech.

Sobota 17. března HBC Plzeň - Elba DDM Ústí nad Labem od 17:00


Starší dorost

Starší dorostenci mají před sebou zdánlivě jednoduchý úkol, protože do Plzně přijede tým Jungle Fever Kladno, předposlední družstvo extraligové tabulky. Svěřenci trenéra Davídka ale nesmí soupeře podcenit. Tři body potřebují, aby mohli ještě zkusit útok na druhou příčku.

Sobota 17. března HBC Plzeň - Jungle Fever Kladno od 14:00


Mladší dorost

Plzeňští mladší dorostenci zatím prožívají vydařený vstup do jarní části sezóny a v tomto trendu budou chtít pokračovat také v sobotním duelu s pražským Kovem. Pražané mají o poznání horší bilanci, na jaře zatím získali jen dva body.

Sobota 17. března HBC Plzeň - TJ KOVO Praha od 12:00


Starší žáci

Starší žáci figurují prozatím na čtvrté příčce soutěže společné pro západní a jižní Čechy. Rozdíl mezi prvním a čtvrtým je však pouze tříbodový (30 a 27) a mladí Plzeňané mají navíc utkání k dobru. Svěřenci trenéra Josefa Kadaněho přivítají v sobotu na svém hřišti tým Zlivi, který v soutěži dosud získal pouze šest bodů.

Sobota 17. března HBC Plzeň - HBC Zliv od 10:30
Neděle 18. března HBC Plzeň - SK Pedagog České Budějovice od 12:30


Mladší žáci

Mladší žáky čeká utkání s Českými Budějovicemi až v neděli. Půjde o těžkou prověrku v duelu s lídrem soutěže.

Neděle 18. března HBC Plzeň - SK Pedagog České Budějovice od 14:30


Přípravka

Soutěž přípravek pokračuje dalším zápasovým dnem. Nejmenší hokejbalisté se tentokrát sejdou v Blatné. Plzeňany čekají dva souboje, s domácím týmem a také s Českými Budějovicemi.

Neděle 18. března TJ Blatná Datels - HBC Plzeň od 10:30
Neděle 18. března HBC Plzeň - SK Pedagog Č. Budějovice od 13:30

B-tým

Béčko se po minulém víkendu dostalo do čela oblastní ligy, jenže situace na prvních pěti příčkách je nesmírně zamotaná. Bojuje se o čtyři postupová místa do play-off, takže je stále o co hrát. Hráče B-týmu o víkendu čekají hned dvě utkání. Nejprve se představí ve Štruncových sadech, poté v domácím prostředí.

Sobota 17. března Rolling Balwans Plzeň - HBC Plzeň "B" od 10:00
Neděle 18. března HBC Plzeň "B" - SHC Viktoria Plzeň od 10:30