HBC Plzeň prohlubuje spolupráci se serverem Střižna.cz

Server Střižna.cz přinášející on-line video přenosy z nejrůznějších sportovních odvětví je partnerem HBC Plzeň již delší dobu, nyní však bude spolupráce ještě intenzivnější. Prvním důkazem bude komentovaný on-line přenos z extraligového utkání Plzeň - Most v sobotu 10. března.

"Se společností Střižna.cz spolupracujeme od loňského World Cupu. Osobně jsem moc potěšený, že jsme našli společnou chuť pokračovat a to dokonce ještě intenzivněji," říká předseda HBC Plzeň Josef Kadaně a konkrétně dodává: "Náš partner bude přenášet vybrané domácí extraligové zápasy nejen z této, ale minimálně také z další sezóny. Všechny přenosy budou navíc komentované a v technologii Flash Video."

To však není vše, Kadaně popisuje další novinky: "Střižna.cz nám pomohla s projektem, kterým je klubová internetová televize. Tady nás inspirovala hokejová Sparta se svou RedsTV. Říkali jsme si, že i v hokejbalovém prostředí lze dobře udělat pravidelné reportáže ze všech domácích extraligových zápasů plus dalších významných akcí. Řešili jsme, kam videa ukládat a s tím nám také moc pomohl tento významný mediální partner."

Josef Kadaně tak neskrývá potěšení z dohodnuté spolupráce: "Díky serveru Střižna.cz máme možnost prezentovat náš klub, ale také obecně hokejbal, široké veřejnosti. Doufáme, že o naše živé přenosy a videa bude zájem a spolupráce tak bude oboustranně zajímavá."

Komentovaný on-line video přenos z utkání Plzeň - Most (sobota 10. března od 17:00)