Startuje jarní část, představí se áčko, béčko a přípravka

Již v sobotu 25. února startuje pro dvě družstva HBC Plzeň jarní část soutěžního ročníku. A-tým se představí v Třemošné, kde bude bojovat o postup v Českém poháru. Ve stejný den čeká první zápasová prověrka také hráče B-týmu, který se v hale na Košutce střetne s plzeňským Boytronicem. Neděle 26. února je hracím dnem soutěže přípravek. Mladí Plzeňané v domácím prostředí změří síly s Třemošnou a Sušicí.

A-tým

Plzeňské áčko sehrálo v rámci přípravy na jarní část sezóny řadu zápasů, několik z nich bylo velmi prestižních (Pilsen Cup či duel s Kladnem). Teď však svěřence Martina Kováříka čeká první soutěžní prověrka. V sobotu od 14 hodin nastoupí v Třemošné a budou bojovat o postup v Českém poháru.

Sobota 25. února TJ Tatran Třemošná - HBC Plzeň od 14:00


B-tým

V sobotu vypuknou boje v oblastní lize a hned v prvním utkání se představí béčko HBC Plzeň. Hala na Košutce bude od 10 hodin hostit prestižní duel s Boytronicem, tedy reprízu loňského finále soutěže. Právě Boytronic již letos jednou předvedl svou sílu, v Zimním poháru obsadil ve velké konkurenci druhé místo.

Sobota 25. února SK Boytronic Plzeň - HBC Plzeň od 10:00


Přípravka

V neděli se v hale budou prohánět nejmenší hokejbalisté, je totiž na programu zápasový den soutěže přípravek. Plzeňané změří v prvním a posledním utkání síly s Třemošnou a Sušicí.

Neděle 26. února HBC Plzeň - TJ Tatran Třemošná od 10:30
Neděle 26. února HBC Plzeň - TJ Sušice od 15:30