Hodnocení víkendu: A-tým a starší žáci stoprocentní

Jen tři družstva HBC Plzeň zasáhla o víkendu 3. a 4. prosince do bojů ve svých soutěžích. Dvě stoprocentně úspěšně. Áčko si v Horní Bříze došlo pro postup v Českém poháru. Starší žáci v domácím prostředí přehráli Blatnou. Naopak jen dva z šesti možných bodů získali mladší žáci, když podlehli Blatné a až po samostatných stříleních zvítězili nad Dobřany.

A-tým

Plzeňané nepřipustili v Horní Bříze žádné komplikace a v poklidu postoupili do dalšího kola Českého poháru. O dvě branky se postaral dorostenec Lukáš Hofmeister, třetí pak přidal Ondřej Kejř. Čisté konto si připsal Tomáš Větrovský, který kryl všech deset střel soupeře.

Sobota 3. prosince TJ ZKZ Horní Bříza - HBC Plzeň 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)


Starší žáci

Starší žáci mají za sebou podzimní část sezóny a uzavřeli ji výhrou nad týmem Blatné. Tři body mladí Plzeňané získali za těsné vítězství 3:2. Před zimní pauzou tak svěřenci trenéra Josefa Kadaněho na čtvrté příčce se stejným bodovým ziskem jako třetí tým Dobřan a jen o tři body za Blatnou, která však odehrála o zápas více. Soutěži vévodí Třemošná.

Sobota 3. prosince HBC Plzeň - TJ Blatná Datels 3:2 (2:1, 1:1, 0:0)


Mladší žáci

Sobotní zápas se mladším žákům nevydařil podle jejich představ, nestačili na hráče Blatné a prohráli 1:4. Alespoň v neděli pak domácí tým dokázal zvítězit v souboji s týmem Dobřan, když o výhře 3:2 rozhodovala samostatná střílení. Po podzimu plzeňským mladším žákům patří v tabulce třetí příčka s velkým odstupem za vedoucí dvojicí Blatná, České Budějovice.

Sobota 3. prosince HBC Plzeň - TJ Blatná Datels 1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Neděle 4. prosince HBC Plzeň - TJ Snack Dobřany 3:2ss (1:2, 1:0, 0:0)