Hodnocení víkendu: Pro tři týmy úspěšný závěr podzimu

Tři týmy o víkendu odehrály své poslední zápasy v podzimní části sezóny. A-tým si poradil s Jindřichovým Hradcem poměrem 7:1. Stejně přesvědčivě pak zvítězili mladší dorostenci v Pardubicích - 7:3. Béčko přetlačilo rezervu Litic a zvítězilo 5:3. Nedařilo se jen starším žákům, ti v neděli večer nestačili na Dobřany.

A-tým

Svěřenci trenéra Martina Kováříka zvládli důležitý zápas s družstvem Jindřichova Hradce. Tři body za přesvědčivou výhru 7:1 budou velmi důležité v boji o postup do play-off. Plzeň je po podzimu sedmá, další dva pronásledovatelé však ztrácí jediný bod. Bez šancí není ani Karviná, která je pozadu o pět bodů.

Sobota 26. listopadu HBC Plzeň - TJ HBC Olymp Jindřichův Hradec 7:1 (3:1, 1:0, 3:0)


Mladší dorost

Podruhé za sebou mířili mladší dorostenci k utkání na východ Čech, podruhé v Pardubicích získali tři body. Utkání se Svítkovem měli svěřenci trenéra Václava Tůmy od začátku pod kontrolou a nakonec soupeři z chvostu tabulky nastříleli sedm branek. díky této výhře přezimují mladší dorostenci na třetí příčce.

Sobota 26. listopadu ERA Svítkov Stars Pardubice - HBC Plzeň 3:7 (1:4, 2:2, 0:1)


Starší žáci

Tým starších žáků nestačil na Dobřany. Mladí Plzeňané nevstřelili ani jednu branku, naopak sami pětkrát inkasovali.

Neděle 27. listopadu HBC Plzeň - TJ Snack Dobřany 0:5 (0:1, 0:2, 0:2)


B-tým

Hráči B-týmu v souboji s rezervou Litic bojovali o šanci být po podzimní části sezóny v čele oblastní ligy. Po první třetině to s těmito nadějemi vypadalo bledě, hosté vedli 1:0 a byli výrazně lepším družstvem. Poté se však role obrátily a domácí se dostali do tříbrankového vedení, které nakonec uhájili, i když poslední minuta hry přinesla ještě několik dramatických situací.

HBC Plzeň B před zimní pauzou přes výhru figuruje na druhé příčce. Ve vedení soutěže je o dva body Viktoria Plzeň, která má však odehráno o jedno utkání více.

Sobota 26. listopadu HBC Plzeň "B" - TJ Plzeň-Litice "B" 5:3 (0:1, 2:0, 3:2)