Na státní svátek startuje čtyřdenní zápasová série

Velmi pestrý program nabídnou následující dny hráčům a fanouškům HBC Plzeň. V den státního svátku 17. listopadu sehrají dvě utkání nejmladší plzeňští hokejbalisté (hráči přípravky). O den později se před televizními kamerami střetne A-tým s Vlašimí. V sobotu pak mladší dorostenci míří do Pardubic. V neděli starší dorostenci vyrážejí do Mostu. Tři družstva si užívají volna - starší a mladší žáci a B-tým.

A-tým

Plzeňané mají v závěru podzimní části před sebou dva duely na domácím hřišti. Oba budou z hlediska boje o play-off extrémně důležité. V pátek 18. listopadu změří svěřenci Martina Kováříka síly s týmem Vlašimi, která se přes velké ambice trápí podobně jako Západočeši. Utkání bude zajímavé i tím, že jej ze záznamu bude vysílat Česká televize.

Pátek 18. listopadu HBC Plzeň - HBT Vlašim od 18:00


Starší dorost

Starší dorostence čeká již jen jedno utkání před koncem podzimní části. V Mostu budou favoritem a cíl tak je jasný, získat další tři body a přiblížit se vedoucí dvojici. Extralize staršího dorostu totiž zatím s náskokem kralují Kladno a Letohrad.

Neděle 20. listopadu HBC Pento Most - HBC Plzeň od 13:00


Mladší dorost

Mladší dorostenci míří v sobotu na východ Čech k prvnímu duelu se soupeřem z Pardubic. Nyní je čekají autoskláři o týden později hráči Svítkova. Plzeňany čeká těžký duel, v domácím prostředí sice nad stejným soupeřem zvítězili, jenže od té doby šly výkony Pardubic vzhůru a Východočeši mají nyní na kontě o bod více než svěřenci trenérů Tomáše Semery a Václava Tůmy.

Sobota 19. listopadu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice - HBC Plzeň od 14:00


Přípravka

Čtvrtým hracím dnem pokračuje v Třemošné soutěž přípravek. Nejmenší plzeňští hokejbalisté změří síly s Třemošnou a Blatnou, tedy se soupeři, proti kterým již letos Plzeňané hráli. V září prohráli s Třemošnou, v říjnou porazili Blatnou.

Čtvrtek 17. listopadu TJ Tatran Třemošná - HBC Plzeň od 10:30
Čtvrtek 17. listopadu Blatná Datels - HBC Plzeň od 13:30