Hodnocení víkendu: Čtyři zápasy, čtyři výhry, dvanáct bodů

O víkendu 12. a 13. listopadu zasáhla do hry jen tři družstva HBC Plzeň. Všechna stoprocentně úspěšně. V sobotu starší žáci zvítězili ve Štruncových sadech nad Mystery Plzeň, mladší žáci zvládli utkání v Horní Bříze a B-tým přivezl tři body z Karlových Varů. V neděli pak nastoupilo béčko v domácím prostředí proti Ostrovu a vybojovalo další výhru.

Starší žáci

Dvě rychlé trefy rozhodly utkání starších žáků ve Štruncových sadech. V 6. minutě Plzeňané vedli 2:0, další přesné zásahy však přibyly až na konci druhé dvanáctiminutovky. Poslední dějství nepřineslo ani jednu branku a konečné skóre mělo podobu 3:1 pro hráče HBC Plzeň.

Sobota 12. listopadu HBC Mystery Plzeň - HBC Plzeň 1:3 (0:2, 1:1, 0:0)


Mladší žáci

Tým mladších žáků se na vítězství v Horní Bříze hodně nadřel. Po úvodním dějství bylo skóre stále 0:0, až v první minutě druhé třetiny otevřeli hosté skóre a do další pauzy dokázali odskočit na dvoubrankový náskok. Ten platil také na konci zápasu.

Sobota 12. listopadu TJ ZKZ Horní Bříza - HBC Plzeň 1:3 (0:0, 0:2, 1:1)


B-tým

V sobotním duelu se B-tým v Karlových Varech postavil soupeři, který neměl k dispozici ani dvě kompletní formace, přesto Plzeňané neodehráli pohodové utkání. Sice se rychle dostali do vedení, jenže ztratili dvougólový náskok a mohli být rádi, že třetí lajna znovu vydřela vedení a uklidnila další průběh hry. Poté již Plzeňané dominovali a zvítězili výrazným rozdílem 7:2.

Také v druhém víkendovém zápase sehrál nečekaně velkou roli třetí útok Albrecht, Linka, Profelt. Václav Profelt před koncem první i druhé třetiny srovnával skóre na 2:2, respektive 3:3 a v poslední minutě hry se do prázdné branky trefil Jan Albrecht. Uzavřel tak skóre utkání na 5:3. Vítěznou trefu zaznamenal Ondřej Benedikt.

Sobota 12. listopadu HBC Vikingové Karlovy Vary - HBC Plzeň "B" 2:7 (1:2, 1:3, 0:2)
Neděle 13. listopadu HBC Plzeň "B" - HbC Atlantis Ostrov 5:3 (2:2, 1:1, 2:0)