O víkendu odehrají družstva HBC Plzeň jen čtyři utkání

Víkend 12. a 13. listopadu 2011 přináší pro většinu družstev HBC Plzeň volný program. Žádná utkání nemají na programu hráči A-týmu, obou dorosteneckých výběrů a přípravky. V akci se představí jen oba žákovské týmy a béčko. B-tým je jediným družstvem, které se představí v hale na Košutce, v neděli ve 12 hodin hostí soupeře z Ostrova nad Ohří.

Starší žáci

Tým starších žáků čeká utkání ve Štruncových sadech, kde změří síly s HBC Mystery Plzeň. Soupeř je zatím na sedmé příčce tabulky a má na svém kontě o devět bodů méně. Svěřenci Josefa Kadaněho tak jsou favority.

Sobota 12. listopadu HBC Mystery Plzeň - HBC Plzeň od 10:00


Mladší žáci

Mladší žáci se v sobotu představí v Horní Bříze, kde svedou souboj s místním týmem, který je na průběžné sedmé pozici, tedy o dvě příčky a čtyři body za Plzeňany. Dá se tedy očekávat vyrovnané utkání. Plzeňané by si určitě znovu rádi zastříleli podobně jako v posledním utkání proti Stříbru, kdy se prosadili hned pětkrát a navíc zvládli lépe než soupeř samostatná střílení.

Sobota 12. listopadu TJ ZKZ Horní Bříza - HBC Plzeň od 10:00


B-tým

Béčko sehraje o víkendu hned dva zápasy, v sobotu míří do Karlových Varů, v neděli si užije domácího prostředí haly na Košutce. Oba duely slibují vyrovnaný boj, Vikingové budou na svém hřišti určitě silní a Ostrov je tým z čela tabulky. Pro plzeňskou rezervu je výhodou, že může využít hráče staršího dorostu a A-týmu.

Sobota 12. listopadu HBC Vikingové Karlovy Vary - HBC Plzeň "B" od 14:00
Neděle 13. listopadu HBC Plzeň "B" - HbC Atlantis Ostrov od 12:00