Hodnocení víkendu: Vítězná sobota na Košutce

Fanoušci HBC Plzeň zažívali o víkendu od pátku 28. října do neděle 30. října radost především v sobotu, kdy se v hokejbalové hale na Košutce představily tři týmy a všechny tři vítězně. V pátek se v utkáních na hřištích soupeřů dařilo jen napůl, v neděli si všechna družstva užívala volno.

A-tým

Plzeňský A-tým čekal v pátek těžký úkol - pokusit se získat body v Kladně, tedy na hřišti extraligového mistra z posledních tří sezón. Mečouni byli tomuto cíli velmi blízko, štěstí jim však opět nepřálo a přes srdnatý výkon prohráli těsně 1:2.

Pátek 28. října HBC Alpiq Kladno - HBC Plzeň 2:1 (1:1, 1:0, 0:0)


Starší dorost

Již první třetina utkání starších dorostů Plzně a Pardubic rozhodla. Domácí tým dobře využíval svých příležitostí a dostal se do vedení 3:0. V dalším průběhu svěřenci Martina Davídka svůj náskok ještě navýšili, a konečné skóre tak má podobu 7:1.

Sobota 29. října HBC Plzeň - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice 7:1 (3:0, 2:0, 2:1)


Mladší dorost

Mladší dorostenci Plzně byli v regionálním derby s týmem Dobřan velkým favoritem, ale na výhru se nakonec natrápili. Plzeňané v úvodu zápasu neproměňovali šance a postupem času stoupala nervozita na jejich holích. Nakonec rozhodly dvě přesilovkové trefy a skvělý výkon gólmana Jiřího Návary.

Sobota 29. října HBC Plzeň - TJ Snack Dobřany 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)


Přípravka

Plzeňská přípravka sehrála v Kasejovicích nakonec jen jediné utkání. Tým Stříbra přehrála v poměru 4:1. Duel se Sušicí byl kvůli marodce soupeře odložen. Zároveň bylo rozhodnuto, že namísto týmu Písku soutěž dohraje Blatná, která se představila již v Kasejovicích.

Pátek 28. října Buldoci Stříbro - HBC Plzeň 1:4
Pátek 28. října HC Sušice - HBC Plzeň nehráno


B-tým

Béčko potvrdilo dobrou formu z posledních zápasů a přehrálo také Rolling Balwans. Třemi trefami v závěru utkání se blýskl Jaroslav Kejř, dvě branky byly připsány Václavu Profeltovi.

Sobota 29. října HBC Plzeň "B" - HBC Rolling Balwans 8:1 (4:0, 0:0, 4:1)