Áčko může zlomit nepříznivou sérii již v pátek na Kladně

Poslední čtyři utkání přinesla plzeňskému A-týmu jen prohry. Nepříznivou sérii budou moci svěřenci trenéra Martina Kováříka přerušit již v pátek 28. října. Nečeká je však jednoduchý úkol, představí se na hřišti úřadujícího mistra z Kladna. O víkendu prodlouženém pátečním svátečním dnem zasáhnou do bojů ve svých soutěžích také další družstva HBC Plzeň, volno mají jen starší a mladší žáci.

A-tým

Série proher plzeňského A-týmu se nepříjemně natahuje a čítá již čtyři utkání. Tým Martina Kováříka doplácí na zranění či nemoci řady hráčů. Extraligové zkušenosti tak získávají mladíci, mnohdy ještě starší dorostenci.

Plzeňský tým teď čeká výjezd do Kladna a těžký boj na hřišti extraligového mistra z posledních tří sezón.

Pátek 28. října HBC Alpiq Kladno - HBC Plzeň od 16:00


Starší dorost

Starší dorostenci přivítají v sobotu v domácím prostředí hosty z Pardubic, tedy sousedy z extraligové tabulky. Budou chtít potvrdit zisk dvou bodů na hřišti Ústí nad Labem, kde o minulém víkendu zvítězili po samostatných stříleních.

Sobota 29. října HBC Plzeň - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice od 15:00


Mladší dorost

Extraliga mladšího dorostu nabídne v sobotu západočeské derby. V hale na Košutce se Plzeňané utkají s regionálním rivalem z Dobřan. V utkání jsou svěřenci trenéra Tomáše Semery jasnými favority, Dobřanští jsou totiž zatím s šesti body na poslední příčce tabulky.

Sobota 29. října HBC Plzeň - TJ Snack Dobřany od 12:30


Přípravka

Třetím hracím dnem pokračuje v pátek soutěž přípravek. Nejmladší plzeňští hokejbalisté se utkají se Stříbrem a Sušicí. Hraje se v Kasejovicích.

Pátek 28. října Buldoci Stříbro - HBC Plzeň od 11:30
Pátek 28. října HC Sušice - HBC Plzeň od 13:30


B-tým

Hráči B-týmu budou chtít navázat na poslední tři utkání, ve kterých zvítězili. V domácím prostředí přivítají družstvo HBC Rolling Balwans. To se v dosavadních zápasech oblastní ligy trápilo a teprve v posledním kole zvítězilo nad rezervou Třemošné.

Sobota 29. října HBC Plzeň "B" - HBC Rolling Balwans od 10:00