Áčko míří znovu na sever, všechny týmy hrají v sobotu a venku

Všechna družstva HBC Plzeň čeká o víkendu 15. a 16. října podobný program - svůj jediný víkendový zápas odehrají v sobotu a na hřišti soupeře. A-tým cestuje do Ústí nad Labem, starší dorostenci do Kladna, mladší do prahy. Žáky čeká společný výjezd do Českých Budějovic. Nejkratší cestu ze všech má B-tým hrající v Třemošné.

A-tým

Podruhé za sebou cestují hráči A-týmu na sever Čech. Po neúspěchu v Mostu si budou chtít zlepšit náladu v Ústí nad Labem. S týmem již trénuje dosud zraněný gólman Semera, otázkou však je, který z maskovaných mužů dostane pro souboj s Elbou důvěru trenéra Kováříka. I když Plzeňany zatím trápí spíše slabá produktivita...

Sobota 15. října Elba DDM Ústí nad Labem - HBC Plzeň od 16:00


Starší dorost

Sobotní odpoledne přinese další souboj plzeňského a kladenského hokejbalu. V posledním kole extraligy staršího dorostu se na západě Čech představil Alpiq Kladno a k vidění byl špičkový mládežnický hokejbal se šťastnějším koncem pro hostující tým, který zvítězil po samostatných stříleních. Nyní se naopak Plzeňané představí v Kladně, kde se utkají s týmem Jungle Fever. Ten se zatím krčí na dně tabulky, a tak jsou favority hostující hráči.

Sobota 15. října Jungle Fever Kladno - HBC Plzeň od 15:00


Mladší dorost

Svěřenci trenérů Tomáše Semery a Václava Tůmy se představí v sobotu v Praze na Palmovce a budou chtít dalším ziskem potvrdit body vydřené v posledním domácím utkáním s Kladnem. Kovo však nebude snadným soupeřem, zatím získalo jen o tři body méně.

Sobota 15. října TJ Kovo Praha - HBC Plzeň od 16:00


Starší žáci

Plzeňští starší žáci se podruhé za sebou představí na hřišti soupeře. po prohře v Třemošné je nyní čeká cesta do Českých Budějovic. Mladí Jihočeši mají zatím na svém kontě o bod víc než hráči HBC Plzeň - dvakrát zvítězili, jednou prohráli.

Sobota 15. října SK Pedagog České Budějovice - HBC Plzeň od 13:00


Mladší žáci

Mladší žáky čeká stejně jako jejich starší kolegy výjezd do Českých Budějovic, tedy nejdelší možná cesta v rámci jihozápadní skupiny mistrovství české republiky. Po porážce v Třemošné si budou chtít mladší žáci napravit reputaci a přidat do tabulky další tři body.

Sobota 15. října SK Pedagog České Budějovice - HBC Plzeň od 11:00


B-tým

Po vítězství nad loňským finalistou oblastní ligy, Boytronicem Plzeň, čeká béčko další těžký zápas. V Třemošné se utká s místním B-týmem, který letos zatím podává výborné výkony.

Sobota 15. října TJ Tatran Třemošná - HBC Plzeň "B" od 10:00