Áčko se chystá do Mostu, zápasy čekají i všechny další týmy

Víkend 8. a 9. října přináší utkání pro všechna družstva HBC Plzeň. A-tým míří do Mostu, kde se postaví místnímu Pentu. Mladší i starší dorostenci přivítají v domácím prostředí haly na Košutce soupeře z Kladna. Oba žákovské týmy nastoupí v Třemošné. Přípravka se chystá na dva zápasy v Písku, utká se s domácím týmem a s hráči Pedagogu České Budějovice. Béčko na svém hřišti vyzve Boytronic Plzeň.

A-tým

Mostecká hokejbalová hala v sobotu uvidí souboj sousedů v tabulce. Plzeň je čtvrtá a má sna svém kontě dvanáct bodů stejně jako pátý Most. Trenér Martin Kovářík už má k dispozici téměř kompletní kádr. V posledním souboji s Třincem měl s využitím dvou dorostenců k dispozici dokonce čtyři kompletní formace, které dostávaly na hřišti shodně prostoru. Mimo hru tak v tuto chvíli jsou jen zranění Kadaně, Regner a Krásný.

Sobota 8. října HBC Pento Most - HBC Plzeň od 15:00


Starší dorost

Šest utkání a šest výher, taková je zatím bilance starší dorostu Kladna. V repríze loňské finálové série těžko hledat favorita. I když plzeňští hráči po dvou jasných výhrách v domácím prostředí v posledních duelech na hřištích soupeřů ztráceli body. Z východních Čech přivezli jen jeden a za svým největším soupeřem tak v tabulce výrazně zaostávají.

Sobota 8. října HBC Plzeň - HBC Alpiq Kladno od 15:00


Mladší dorost

Mladší dorostenci mají za sebou dva nepovedené zápasy na hřištích soupeřů, když prohráli v Hradci Králové a Letohradu. Nyní budou mít šanci tuto nepříznivou sérii přerušit úspěchem v domácím utkání s Kladnem. Středočeši mají zatím bilanci ještě horší než Plzeňané, na kontě mají tři výhry a stejný počet proher.

Sobota 8. října HBC Plzeň - HBC Alpiq Kladno od 12:30


Starší žáci

Plzeňští starší žáci zatím ve své soutěži vybojovali ve dvou utkáních pět bodů. Nejbližší soupeř z Třemošné má na svém kontě ještě o bod více.

Sobota 8. října TJ Tatran Třemošná - HBC Plzeň od 12:00


Mladší žáci

Stejně jako jejich starší kolegové také mladší žáci sehrají své utkání na hřišti Tatranu Třemošná. Plzeňané budou chtít zvítězit i ve svém letošním třetím utkání, zatím zdolali týmy Dobřan a Litic.

Sobota 8. října TJ Tatran Třemošná - HBC Plzeň od 10:00


Přípravka

Soutěž přípravek má před sebou druhý hrací den. Každý z týmů sehraje dvě utkání, tentokrát na hřišti Písku. Nejmladší plzeňští hokejbalisté změří své síly s domácím týmem a také s mladíky Pedagogu České Budějovice.

Neděle 9. října HC ŠD Písek - HBC Plzeň od 10:30
Neděle 9. října Pedagog Č. Budějovice - HBC Plzeň od 13:30


B-tým

Oblastní ligu čeká repríza loňského finále. B-tým HBC Plzeň se střetne s hráči Boytronicu Plzeň. Obě družstva však zatím nezažívají podařený vstup do nové sezóny. O to více budou chtít získat body a postoupit výše ligovou tabulkou.

Neděle 9. října HBC Plzeň "B" - SK Boytronic Plzeň od 10:00