Informace z valné hromady HBC Škoda Plzeň dne 4. října 2011

Dne 4. října 2011 se uskutečnila valná hromada klubu HBC Škoda Plzeň. V klubovně hokejbalové haly na Košutce se sešli zástupci všech týmů sdružených v tomto oddílu, od mladších žáků po A-tým. Valná hromada schválila změny stanov a také vedení klubu pro nadcházející dva roky.

Účastníci valné hromady klubu byli nejprve předsedou Josefem Kadaněm seznámeni s hodnocením soutěžní sezóny 2010/11 ze sportovní stránky. Poté hospodář klubu Pavel Moláček přednesl zprávu o hospodaření za rok 2010. Po krátké diskusi následoval další bod programu, kterým bylo hlasování o změnách ve stanovách.

Nově bude mít předsednictvo klubu jen pět členů (namísto sedmi) a společně s předsedou klubu bude volen jeden místopředseda (namísto dvou). To umožní předsednictvu efektivnější fungování a rozhodování o zásadních tématech.

Do funkce hospodáře byl pro další dvouleté období zvolen Pavel Moláček. Členy revizní komise byli zvoleni Miroslava Ottová, Miroslava Hofmeisterová a Alois Mikeš. Vedením komise je pověřena Miroslava Ottová. Do předsednictva klubu byli zvoleni Josef Kadaně, Michal Edl, Lubomír Henrich, Martin Kovářík a Marek Chlupatý. Předsedou klubu je nadále Josef Kadaně, jediným místopředsedou Michal Edl.