Hodnocení víkendu: Stoprocentní byly jen dva týmy

Jen extraligový A-tým a mladší žáci dokázali o prvním říjnovém víkendu získat maximální počet bodů. Áčko si jich připsalo za dvě výhry hned šest, mladší žáci tři. Z výhry po samostatných stříleních se radovali starší žáci, alespoň bod získali starší dorostenci. Naopak bez úspěchu zůstali mladší dorostenci a hráči B-týmu.

A-tým

Áčko si o víkendu poradilo s oběma soupeři ze severní Moravy. V sobotu i v neděli Plzeňané své soky jasně přehráli, i když v nedělním duelu se nedařilo proměňovat šance a konečný výsledek není tak výrazný. V zápasech se vystřídala dvojice gólmanů Větrovský, Ulč, v poli nastoupilo celkem dvacet hráčů, jedenáct z nich se zapsalo mezi střelce.

Sobota 1. října HBC Plzeň - HbK INTEVO Karviná 10:1 (2:0, 4:0, 4:1)
Neděle 2. října HBC Plzeň - HBC Enviform Třinec 5:1 (1:0, 0:1, 4:0)


Starší dorost

Svěřenci trenéra Martina Davídka opět doplatili na mizernou produktivitu, přestože svého soupeře jasně přestříleli a přehráli, prohráli v samostatných stříleních 2:3. Poměr střel byl z pohledu Hradce Králové 16:34.

Sobota 1. října HBC Hradec Králové 1988 - HBC Plzeň 3:2ss (1:1, 0:0, 1:1)


Mladší dorost

Mladší dorostenci podruhé za sebou neuspěli v utkání na hřišti soupeře. Po prohře v Letohradu nestačili ani na Hradec Králové, kterému podlehli 3:6. Utkání rozhodla již první třetina, ve které domácí tým zvítězil 4:2.

Sobota 1. října HBC Hradec Králové 1988 - HBC Plzeň 6:3 (4:2, 1:1, 1:0)


Starší žáci

Družstvo starších žáků vstřelilo v utkání s Liticemi jedinou branku, když až v poslední třetině zachraňovalo remízu 1:1. Plzeňané si poté alespoň připsali druhý bod za výhru v samostatných stříleních.

Sobota 1. října HBC Plzeň - TJ Plzeň-Litice 2:1ss (0:1, 0:0, 1:0)


Mladší žáci

Mladší žáci jasně přehráli družstvo Litic. Již po prvních dvanácti minutách byl stav 5:1 a náskok domácího týmu poté ještě drobně narostl na konečných 8:2.

Sobota 1. října HBC Plzeň - TJ Plzeň-Litice 8:2 (5:1, 2:1, 1:0)


B-tým

Béčko obdobně jako starší dorost doplácí na chabou produktivitu. V souboji s rezervním týmem Litic mělo mírnou převahu i více příležitostí, jenže hokejbal se hraje na góly a ty střílel především domácí tým.

Sobota 1. října TJ Plzeň-Litice "B" - HBC Plzeň "B" 4:1 (0:0, 3:1, 1:0)