Přijíždějí soupeři ze Severní Moravy, A-tým jde opět do boje

Poslední zářijový víkend nepřinesl v hale na Košutce jediné utkání týmů HBC Plzeň. V sobotu 1. a v neděli 2. října si budou moci plzeňští hokejbaloví příznivci tento deficit vynahradit. Hned dvakrát se představí největší lákadlo, extraligový A-tým. Ten vyzve soupeře z Karviné a Třince. Svá utkání v hale na Košutce sehrají také starší a mladší žáci. Naopak obě dorostenecká družstva a B-tým čekají zápasy na hřištích soupeřů.

A-tým

Plzeňský A-tým si o minulém víkendu užil volno a nyní se opět chystá k extraligovým bojům. Čekají jej dvě utkání na domácím hřišti se soupeři ze severní Moravy.

V sobotu zavítá na západ Čech Karviná, která je zatím v extraligovém žebříčku o jednu příčku před domácí Plzní. Má však odehráno již šest utkání, zatímco Západočeši pouze čtyři. Plzeň je v utkání jasným favoritem, přesto to proti soupeři, který se bude zřejmě prezentovat především obranou hrou nebude mít jednoduché.

Nedělní soupeř Plzeňanů z Třince prožívá nevydařený úvod nového ročníku. Po čtyřech duelech má na kontě jediný bod. Vypadá to, že hráči Enviformu budou mít opět po roce především záchranářské starosti. Zpestřením utkání by měl být fakt, že v dresu hostujícího týmu nastoupí Petr Chowaniec, tedy hráč v posledních sezónách působící na západě Čech.

Sobota 1. října HBC Plzeň - HbK INTEVO Karviná od 17:00
Neděle 2. října HBC Plzeň - HBC Enviform Třinec od 10:30


Starší dorost

Poslední utkání starších dorostenců v Letohradě přineslo pro Plzeň první letošní prohru. Nyní míří plzeňští mladíci opět do východních Čech. V sobotu se od 16 hodin představí na hřišti Hradce Králové. Hradečtí hokejbalisté zatím ve čtyřech utkáních vybojovali čtyři body, z tohoto pohledu jsou Plzeňané úspěšnějším týmem.

Sobota 1. října HBC Hradec Králové 1988 - HBC Plzeň od 16:00


Mladší dorost

Svěřence trenérů Tomáše Semery a Václava Tůmy čeká v sobotu stejná cesta jako jejich starší kolegy. Také oni budou chtít zapomenout na nezdar z Letohradu a zvítězit nad mladíky z Hradce Králové.

Sobota 1. října HBC Hradec Králové 1988 - HBC Plzeň od 11:30


Starší žáci

Soutěž starších žáků pokračuje v sobotu dalšími zápasy. Plzeňané hostí v hale na Košutce soupeře z Litic, utkání začíná v pravé poledne.

Sobota 1. října HBC Plzeň - TJ Plzeň-Litice od 12:00


Mladší žáci

Také mladší žáci sehrají své další utkání na domácí půdě a proti stejnému soupeři jako druhý plzeňský žákovský tým. Zápas HBC Plzeň - TJ Plzeň-Litice začíná v sobotu v 10:00.

Sobota 1. října HBC Plzeň - TJ Plzeň-Litice od 10:00


B-tým

V sobotu zasáhne do hry také plzeňské béčko, které se představí ve Štruncových sadech, kde nastoupí proti rezervě Litic. Hráči B-týmu budou chtít vylepšit dosavadní bilanci, na kontě mají v tomto ročníku oblastní ligy jednu výhru a jednu prohru.

Sobota 1. října TJ Plzeň-Litice "B" - HBC Plzeň "B" od 12:30