Jen čtyři týmy čekají další zápasy, všechny na hřištích soupeřů

Jen čtyři družstva HBC Plzeň zasáhnou o víkendu 24. a 25. září do bojů ve svých soutěžích. Starší a mladší dorostence čeká v sobotu výjezd do Letohradu. Ve stejný den se do Karlových Varů vypraví hráči béčka. Přípravka vstoupí v neděli do své soutěže dvěma utkáními ve Stříbře. Ostatní plzeňští hokejbalisté si užijí volný víkend.

Starší dorost

Teprve třetí soutěžní utkání čeká v sobotu starší dorost. V Letohradu budou chtít Plzeňané potvrdit dosavadní impozantní bilanci, ve dvou předešlých domácích utkáních totiž soupeřům nastříleli osmadvacet branek. Ani Východočeši si však zatím nevedou špatně, ze čtyř utkání vytěžili sedm bodů.

Sobota 24. září OEZ Testa Letohrad - HBC Plzeň od 15:00


Mladší dorost

Čtyři utkání a čtyři výhry, taková je zatím bilance plzeňských mladších dorostenců. Teď však svěřenci trenérů Tomáše Semery a Václava Tůmy poprvé vyjíždějí k utkání na hřiště soupeře. Stejně jako jejich starší kolegové se představí v Letohradu. Východočeši nebudou snadným soupeřem, na kontě mají jen o dva body méně než Plzeňané a jsou na třetí příčce tabulky.

Sobota 24. září OEZ Testa Letohrad - HBC Plzeň od 12:30


B-tým

Po vysoké výhře v úvodním soutěžním utkání čeká B-tým další duel oblastní ligy. Tentokrát mají Plzeňané před sebou těžší oříšek, když cestují do Karlových Varů k souboji s týmem Atlantis Ostrov. V béčku by se měly objevit posily z řad mladých hráčů A-týmu, který má o víkendu zápasové volno.

Sobota 24. září Hbc Atlantis Ostrov - HBC Plzeň "B" od 13:00


Přípravka

Dlouhodobá soutěž v neděli odstartuje nejmenším plzeňským hokejbalistům. První turnaj hostí Stříbro a kromě domácího týmu a Plzně se účastní také Třemošná, Sušice, České Budějovice a Písek.

Neděle 25. září TJ Tatran Třemošná - HBC Plzeň od 10:30
Neděle 25. září TJ Sušice - HBC Plzeň od 13:30