Starší dorost čeká boj o titul, přípravku příprava

Poslední květnový víkend přinese zápasy tří týmů HBC Plzeň. V hale v Plzni na Košutce budou starší dorostenci bojovat o prodloužení finálové série s Kladnem, zatím prohrávají 0:2 na zápasy. Přípravku čeká příprava na mistrovství České republiky. Turnaj čtyř týmů se odehraje v Třemošné. Kombinovaný tým áčka a béčka vyrazí na turnaj do Deggendorfu.

Starší dorost

Dvě prohry z Kladna znamenají, že se plzeňským starším dorostencům rozplývá sen o zisku mistrovského titulu. V domácím prostředí nyní musí dvakrát zvítězit, aby si vynutili pátý rozhodující zápas. Sobotní duel začíná v hale na Košutce v 17 hodin, případný nedělní se hraje na stejném místě ve stejný čas.

Sobota 28. května HBC Plzeň - HBC ALPIQ Kladno od 17:00
Případně: Neděle 29. května HBC Plzeň - HBC ALPIQ Kladno od 17:00


Přípravka

Dlouhodobá soutěž přípravek již sice před časem skončila závěrečným turnajem v Třemošné, ale nyní čeká mladé hokejbalisty vrcholná svazová akce. Pardubice hostí o prvním červnovém víkendu mistrovství České republiky. V turnaji se utká celkem šestnáct týmů. Na tuto velkou akci se Plzeňané budou připravovat v sobotu v Třemošné, kde se dva týmy HBC Plzeň utkají s dalšími dvěma soupeři.


A/B tým

Stává se již tradicí, že sezóna seniorských týmů HBC Plzeň končí turnajem v německém Deggendorfu. Také letos pocestuje k západním sousedům tým složený z hráčů A-týmu i B-týmu. Cílem je obhajoba loňského vítězství, i když zápasy v Deggendorfu nikdy nejsou jen o sportovních výsledcích.

Článek o turnaji