Klid před bouří, o víkendu hraje pouze B-tým

Všechny soutěže sice nezadržitelně míří ke svému vcholu, ale blížící se velikonoční víkend přináší překvapivě pro většinu družstev HBC Plzeň prostor pro odpočinek. Hráči A-týmu a staršího dorostu čekají na konec čtvrtfinálových sérií, mladšímu dorostu již sezóna skončila a volna si v závěru základní části užívají také oba žákovské týmy. Jen béčko čekají první dvě utkání čtvrtfinálové série oblastní ligy. V domácím prostředí se představí proti rezervě Litic.

Starší žáci

Utkání starších žáků v Dobřanech se odehraje nezvykle v týdnu, i když mladí Plzeňané již takto v domácím prostředí hostili tým Kasejovic. Zápas Dobřany - Plzeň je na programu ve středu 27. dubna.

Středa 27. dubna TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň od 17:00


Mladší žáci

Až ve čtvrtek 28. dubna sehrají mladší žáci odložené utkání ve Stříbře. Hrát se bude od 17 hodin. Případné vítězství by mladé Plzeňany posunulo do čela soutěže, o první místo by se dělili s Třemošnou.

Čtvrtek 28. dubna HC Buldoci Stříbro - HBC Plzeň od 17:00


B - tým

Hráči B-týmu zvládli klíčové páté utkání čtvrtfinálové série oblastní ligy a postoupili přes Rolling Balwans Plzeň. V semifinále čeká soupeř ze čtvrtého místa po základní části, tým TJ Plzeň-Litice "B". Opět se hraje na tři vítězné zápasy, první dva duely se odehrají v hale na Košutce.

Sobota 23. dubna HBC Plzeň "B" - TJ Plzeň-Litice "B" od 10:00
Neděle 24. dubna HBC Plzeň "B" - TJ Plzeň-Litice "B" od 10:00