Čtyři týmy chtějí o víkendu postoupit do semifinále

Hned čtyři týmy mohou o víkendu postoupit do semifinále. Áčko vede 2:0 a na Kertu může rozhodnout již v sobotu. Ve stejné situaci je starší dorost, který si pro postup pojede do Ústí nad Labem. V komplikovanější situaci jsou mladší dorostenci, jejich série je 1:1 a mladí Plzeňané by museli zvítězit v obou utkáních. Jediný pokus pak má béčko, které za stavu 2:2 musí v sobotu bezpodmínečně zvítězit. Starší žáci mají o víkendu volno, mladší žáci se střetnou s týmem Litic. V sobotu pokračuje dalším turnajovým dnem soutěž přípravek.

A-tým

Áčko může v sobotu proměnit první mečbol a postoupit do semifinále. Po dvou domácích výhrách nad Kertem pokračuje série za stavu 2:0 v Praze na hřišti v Lužinách.

Sobota 16. dubna Kert Park Praha - HBC Plzeň od 17:00
Případně: Neděle 17. dubna Kert Park Praha - HBC Plzeň od 15:00

Starší dorost

Starší dorostenci stejně jako A-tým zvítězili v obou domácích utkáních a jsou jednou nohou v semifinále. Postup však musí stvrdit ještě jedním vítězstvím nad Ústeckou Elbou. První pokus mají svěřenci trenéra Kováříka v sobotu.

Sobota 16. dubna Elba Franklin Ústí nad Labem- HBC Plzeň od 11:00
Případně: Neděle 17. dubna Elba Franklin Ústí nad Labem- HBC Plzeň od 13:30

Mladší dorost

Mladší dorostenci sice vstoupili do série výhrou, ale v neděli nedokázali na svůj výkon navázat a stav je 1:1. Nyní bude mít výhodu domácího prostředí Hradec Králové. Jisté je, že se bude hrát v sobotu i v neděli. Jen ten, kdo zvítězí v obou utkáních, může již o víkendu slavit postup.

Sobota 16. dubna HBC Hradec Králové 1988 - HBC Plzeň od 16:00
Neděle 17. dubna HBC Hradec Králové 1988 - HBC Plzeň od 11:00

Mladší žáci

Po volném víkendu, čeká mladší žáky další soutěžní utkání, v sobotu se v 10 hodin představí na hřišti ve Štruncových sadech, kde své zápasy hraje tým TJ Plzeň-Litice.

Sobota 16. dubna TJ Plzeň-Litice - HBC Plzeň od 10:00

Přípravka

Poslední turnajový den soutěže přípravek se uskutečnil 19. března, nyní čekají nejmladší hokejbalisty další dvě utkání, kterými regionální soutěž přípravek končí. V sobotu v Třemošné se Plzeňané nejprve utkají od 8:30 s domácím týmem a poté od 12:15 s družstvem Písku.


B - tým

Nejvyrovnanější sérii čtvrtfinále oblastní ligy bude muset za stavu 2:2 rozhodnout až páté utkání. Béčko má výhodu domácího prostředí a tu bude chtít v rozhodující moment využít.

Sobota 16. dubna HBC Plzeň "B" - HBC Rolling Balwans Plzeň od 10:00