Přichází víkend plný zápasů, áčko má však volno

A-tým má o víkendu volno, ale ostatní družstva sehrají celou řadu utkání. Dvojzápas s Jihlavou a Letohradem čeká oba dorostenecké týmy, k duelu s Dobřany nastoupí žáci a béčko jede do Horní Břízy k souboji s Rolling Balwans Plzeň. Druhý jarní turnaj čeká na nejmenší hokejbalisty v kategorii přípravek.

A-tým

Extraligoví hokejbalisté si o víkendu užijí zápasovou pauzu. A-tým tedy čekají další duely až o posledním březnovém víkendu. Přesto tři hráči volno nemají, Adam Roušal, Ondřej Kejř a Michal Průcha míří s národním týmem k dvojici přípravných zápasů ve slovenské Nitře. První duel je naplánován na sobotu od 17:30, druhý pak na neděli od 10:30.



Starší dorost

Starší dorostenci měli na rozdíl od mužů volno o minulém víkendu a teď je čeká hned dvojice utkání. V sobotu nastoupí na hřišti Jihlavy, tedy loňského mistra. Jenže včera není dnes a Jihlava není favoritem. Stejně tak Letohrad by v neděli měl být hratelným soupeřem.

Sobota 19. března SK Jihlava - HBC Plzeň od 15:00
Neděle 20. března SK OEZ Testa Letohrad - HBC Plzeň od 11:30

Mladší dorost

Také mladší dorostenci jsou odpočatí po dvoutýdenní pauze a nastoupí na stejných hřištích jako jejich starší kolegové. Jihlava je v této kategorii předposlední, naopak Letohrad atakuje nejvyšší pozice.

Sobota 19. března SK Jihlava - HBC Plzeň od 12:30
Neděle 20. března SK OEZ Testa Letohrad - HBC Plzeň od 9:00

Starší žáci

Starší žáci hrají v domácím prostředí a hostí Dobřany. Regionální rival minule Plzeňanům nasázel deset branek, takže ti mu mají co oplácet.

Sobota 19. března HBC Plzeň - TJ Snack Dobřany od 11:30

Mladší žáci

Také druhý žákovský tým přivítá v hale na Košutce mladé hokejbalisty z Dobřan. A stejně tak je utkání na programu již v sobotu dopoledne.

Sobota 19. března HBC Plzeň - TJ Snack Dobřany od 9:30

Přípravky

První jarní turnaj soutěže přípravek se uskutečnil v Plzni, nyní je na programu druhý, který hostí České Budějovice. Plzeňané se střetnou s domácím týmem a Hostivaří.

Sobota 19. března HBC Plzeň - HBC Hostivař od 11:45
Sobota 19. března SK České Budějovice - HBC Plzeň od 14:15

B - tým

Béčko si chce udržet vedení v Oblastní lize a potřebuje porazit Balwany. Utkání se hraje v neděli dopoledne na hřišti v Horní Bříze.

Neděle 20. března Rolling Balwans Plzeň - HBC Plzeň "B" od 10:00