Další boje proběhnou na východní frontě

Plzeňský A-tým čekají poprvé na jaře dva zápasy v rámci jednoho víkendu. svěřenci trenéra Kurfüsta zamíří na východ Čech k soubojům s Letohradem a Hradcem Králové. A na východní frontě rozhodně klid nebude. Letohrad hájí osmou příčku a Hradečtí pak postavení v čele tabulky. Oba dorosty mají o víkendu volno, stejně tak starší žáci. Mladší žáci a hráči B-týmu se představí v hale na Košutce.

A-tým

Letohradští hokejbalisté zatím v průběhu sezóny nasbírali šestadvacet bodů a hájí osmou příčku (poslední zaručující účast v play-off) s náskokem devíti bodů před týmem Pardubic. Podzimní utkání v hale na Košutce ovládli domácí, Plzeň tehdy zvítězila 3:0. Teď však budou Západočeši muset zvládnout absenci několika hráčů. Poslední duel ve Vlašimi nedohrál Jan Beránek a zlomeninu palce na noze si z tohoto zápasu odnesl Michal Edl.

Hokejbalisté Hradce Králové zatím předváděli v soutěži nejvydařenější úkoly a jsou v čele extraligové tabulky. Náskok na Plzeň je však jediný bod. HBC Plzeň se může pochlubit nejlepší defenzivou soutěže, naopak Hradec Králové má ten nejlepší útok. Reprezentanti Kubeš, Nováka a Bacovský představují neuvěřitelnou útočnou sílu.

Průběh obou víkendových utkání budete mnoci sledovat na www.onlajny.cz

Sobota 12. března SK OEZ Testa Letohrad - HBC Plzeň od 18:00
Neděle 13. března HBC Hradec Králové 1988 - HBC Plzeň od 10:00

Mladší žáci

Mladší žáci HBC Plzeň v minulém utkání předvedli proti Stříbru velmi vydařený výkon a určitě na něj budou chtít navázat v sobotu, kdy v domácím prostředí hostí tým Litic. V hale na Košutce se střetně průběžně druhý tým se čtvrtým.

Sobota 12. března HBC Plzeň - TJ Plzeň-Litice od 10:00

B - tým

Béčko je po výhře v posledním kole nad Boytronicem opět v čele Oblastní ligy a nejvyšší pozici bude hájit v souboji s rezervním týmem Tatranu Třemošná. HBC Plzeń bude mít v tomto duelu výhodu domácího prostředí.

Sobota 12. března HBC Plzeň "B" - TJ Tatran Třemošná "B" od 12:00