Pilsen Cup je po roce zpátky

Po úspěšném prvním ročníku hokejbalového turnaje Pilsen Cup je tu ročník číslo dva. Tentokráte ale turnaj čeká značná změna v obsazení účastníků. Místo českých i zahraničních klubů se v hale na Košutce střetnou reprezentační výběry. Turnaj budete moci sledovat hned několika způsoby. Pokud nebudete moci přijít přímo do haly, budou pro vás připraveny on-line přenosy na www.onlajny.cz. Zápasy České reprezentace v sobotu a v neděli bude přenášet sportovní kanál České televize ČT4 Sport.


Formát turnaje

  • Systém turnaje: každý tým se utká s každým, o vítězi rozhodne konečná tabulka
  • Hrací čas: 3 x 15 minut čistého času


Účastníci

Česká republika

Úřadující mistři světa jsou největším favoritem turnaje. V Plzni je čeká kromě trojice utkání také jedna tréninková jednotka, aby si hráči ještě před turnajem vyzkoušeli různé herní kombinace.
Nominace seniorské reprezentace

Česká republika U20

Česká dvacítka má před sebou úplně první sraz a zápasy v přípravě na světový šampionát, který bude v roce 2012 hostit Písek. Na lavičce českých mladíků působí stále jako hlavní kouč Jiří Mašík, kterému bude jako asistent pomáhat Martin Kovářík.
Nominace reprezentace do 20 let

Slovensko

Slováci by měli být po českém výběru dalšími favority. Slovensko na posledním šampionátu v Plzni bralo bronzové medaile, ale na MS v Bratislavě by určitě slovenští borci rádi využili domácí prostředí k zisku zlata. Prestižní souboj s Čechy čeká na Slovensko v neděli v pravé poledne a poslední zápas turnaje nemůže mít lepší obsazení.

Švýcarsko

Švýcarská reprezentace může být milým překvapením. Nikdy nevíte, co od hráčů ze země Helvétského kříže čekat. Švýcaři mají hodně nevyrovnané výkony, dokáží překvapit, ovšem ale také zcela propadnout. Na šampionátu v Plzni obsadili až 11. příčku , jak tomu bude na Pilsen Cupu?

Rozpis turnaje

Pátek 28. ledna 2011
17:00 Česká republika - Česká republika U20 Online přenos
20:00 Slovensko - Švýcarsko Online přenos
Sobota 29. ledna 2011
12:00 Česká republika - Švýcarsko Online přenos
17:00 Česká republika U20 - Slovensko Online přenos
Neděle 30. Ledna 2011
09:30 Česká republika U20 - Švýcarsko Online přenos
12:00Česká republika - Slovensko Online přenos
Vstupné na celý den je 40 Kč.