V nominaci na Pilsen Cup 2011 jsou dva Plzeňané

Pilsen Cup 2011 se nezadržitelně blíží a netradičně se tento rok představí jako setkání reprezentačních výběrů. Plzeň totiž bude v srpnu hostit Europa Cup, a tak tentokrát dostávají přednost národní družstva České republiky, Slovenska a Švýcarska. Čtveřici týmů doplní česká dvacítka, která má v Plzni ve stejném termínu přípravný kemp.

První soustředění reprezentačního týmu v roce 2011 skončilo fiaskem, když mostecká hala byla nezpůsobilá k jakémukoliv použití. Mokrý povrch nedovolil trenérům a hráčům uskutečnit ani jednu tréninkovou jednotku. A tak bude prvním setkáním opravdu těch nejlepších českých hokejbalistů až Pilsen Cup.

V nominaci najdeme dvojici Plzeňanů. Nechybí brankář Tomáš Semera a útočník Ondřej Kejř. Naopak zranění ruky vyřadilo zkušeného Martina Kadaněho a na soupisce nefigurují ani mladíci Michal Bezděk a Michal Průcha, který však aktuálně řeší problémy s kolenem a nezapojil se ani do týmové přípravy.

Pilsen Cupu se budeme podrobněji věnovat v samostatném článku, ale už nyní se fanoušci mohou těšit na prestižní klání mezi Čechy a Slováky a také duel s nevyzpytatelnými Švýcary, kteří disponují řadou kvalitních hráčů. Je jen otázkou, jak se vyrovnají s mezinárodními pravidly. Zajímavé budou jistě i zápasy výběru hráčů do 20 let.

Kompletní nominace je zveřejněna na www.hokejbal.cz.