Reprezentační nominace obsahuje kvartet Plzeňanů

Realizační tým v čele s hlavním trenérem Drahomírem Kadlecem zveřejnil nominaci na druhý přípravný kemp v rámci přípravy na bratislavský světový šampionát, který se uskuteční 15 a 16. ledna v Areálu netradičních sportů v Mostě. Nominovaných hráčů je oproti prvnímu soustředění méně, přesto mezi vybolenými najdeme čtyři hráče hrající za HBC Plzeň. Naopak chybí zraněný Martin Kadaně.

Výkony v plzeňské brance znovu přinesly reprezentační pozvánku Tomáši Semerovi, který byl už i na prvním kempu, který se konal na konci října v plzeňské hale.

Mezi obránci žádné jméno z plzeňské sestavy nenalezneme, tedy ne v základním výběru. Mezi náhradníky je pak Michal Bezděk, který se také účastnil prvního kempu v Plzni. Chybí-li Vám v nominaci jméno plzeňského obránce Martina Kadaněho, tak ano, plzeňský hráč s číslem 24 na dresu se kempu nemůže zúčastnit, jelikož si z posledního zápasu podzimní části odnesl zranění ruky.

Mezi útočníky hájí plzeňské barvy dva hráči. Dlouholetý reprezentant Ondřej Kejř, který se zúčastnil posledních třech šampionátů, a také mladý forvard Michal Průcha. Ten je v letošní sezóně jedním z tahounů plzeňského útoku a se čtrnácti kanadskými body je na čtrnáctém místě v kanadském bodování celé extraligy.

V nominaci jsou i další hráči, kteří se v minulosti objevili v dresu s mečounem na hrudi. Mostecký obránce Jan Pospíšil nebo dobřanský forvard Adam Roušal.

Kompletní nominaci naleznete zde!

Dění kolem reprezentace můžete též sledovat na oficiální facebookové stránce.