Hodnocení víkendu: Samé jasné výsledky a jen jedna prohra

Výhra starších žáků nad Kasejovicemi v poměru 6:2, to byl výsledek nejvyrovnanějšího utkání, které o víkendu sehrála družstva HBC Plzeň. V druhém utkání již starší žáci zvítězili na Karlovými Vary větším rozdílem a béčko vyhrálo dokonce 11:1 nad STS Chvojkovice Brod. Jen mladší žáci prohráli, a to 0:5 s Třemošnou.

Starší žáci

Soutěž starších žáků měla na závěr podzimní části sezóny na programu utkání v plzeňské hale na Košutce, která v nevlídném zimním počasí poskytla ideální zázemí. Mladíci HBC Plzeň dokázali zvítězit v obou utkáních. Nejprve jako "hosté" porazili Kasejovice 6:2 a poté vstřelili ještě o dva góly více Karlovým Varům.

Sobota 4. prosince HBC Kasejovice - HBC Plzeň 2:6 (0:0, 0:2, 2:4)
Sobota 4. prosince HBC Plzeň - CSKA Karlovy Vary 8:2 (5:1, 2:1, 1:0)


Mladší žáci

Mladší žáci nestačili na velmi silného soupeře z Třemošné, který je v čele soutěže. Plzeňané se drželi jen v první třetině, která skončila 0:0. Přes několik šancí v dalším průběhu utkání nedokázali plzeňští mladíci vstřelit branku a naopak pětkrát inkasovali.

Neděle 5. prosince HBC Plzeň - TJ Tatran Třemošná 0:5 (0:0, 0:3, 0:2)


B-tým

Jasný průběh mělo utkání mezi béčkema a týmem STS Chvojkovice Brod. Již první třetina prakticky rozhodla o výsledku. Konečné skóre se nakonec zastavilo na stavu 11:1.

Neděle 5. prosince HBC Plzeň - STS Chvojkovice Brod 11:1 (6:1, 3:0, 2:0)