A-tým vstoupí na Kladně do druhé poloviny základní části

O nadcházejícím víkendu začíná pro extraligové soutěže druhá polovina základní části. Všechny tři týmy hrající extraligu se v sobotu postaví Alpiqu Kladno. V neděli má A-tým volno, starší dorost zajíždí na hřiště Kertu, mladší opět do Kladna na souboj s Jungle Fever. B-tým přivítá v boji o první místo Viktorii, mladší žáci hrají proti Liticím. Další turnaj mají na programu přípravky.

A-tým

Plzeňské áčko se sérií výher posunulo na třetí místo v tabulce. Po výhře v derby nad Dobřany je tu nyní daleko těžší soupeř a to loňský mistr z Kladna. Před začátkem druhé poloviny soutěže se Středočeši sice nacházejí na sedmé příčce, jenže od čtvrtého Ústí je dělí pouhé dva body. Kladenská hokejbalová aréna tak nabídne určitě zajímavý souboj posledních extralgových finalistů.

Sobota 13. listopadu HBC ALPIQ Kladno - HBC Plzeň od 18:00


Starší dorost

Po těsné prohře v České Třebové čeká na starší dorost hned dvojice zápasů. V sobotu se střetnou na hřišti Kladna s dorostenci zdejšího Alpiqu, v neděli pak zajíždí na hřiště posledního Kertu.

Sobota 13. listopadu HBC ALPIQ Kladno - HBC Plzeň od 15:00
Neděle 14. listopadu HC Kert Park Praha - HBC Plzeň od 15:00


Mladší dorost

Také mladší dorostenci míří v sobotu do Kladna a stejná cesta je čeká o den později. Nejdříve bude jejich soupeřem Alpiq, v neděli se pak střetnou s celkem Jungle Fever

Sobota 13. listopadu HBC ALPIQ Kladno - HBC Plzeň od 12:30
Neděle 14. listopadu Jungle Fever Kladno - HBC Plzeň od 11:00


Mladší žáci

Sobota 13. listopadu TJ Plzeň-Litice - HBC Plzeň od 11:30


B-tým

Sobota 6. listopadu HBC Plzeň “B“ - SHC Viktoria Plzeň od 10:00


Přípravky

V sobotu 13. listopadu se uskuteční další z turnajů přípravek, tentokrát jej hostí pražská Hostivař. Soupeři HBC Plzeň budou týmy Písku a Třemošné.

Sobota 13. listopadu HBC Plzeň - TJ Švantův Dvůr Písek od 12:00
Sobota 13. listopadu HBC Plzeň - TJ Tatran Třemošná od 14:30