Hodnocení víkendu: Nebodoval pouze starší dorost

Dvanáct bodů na své konto připsaly čtyři týmy HBC Plzeň o tomto víkendu. Naplno bodoval A-tým i B-tým, mladší dorost a mladší žáci. Starší dorost těsně podlehl České Třebové. Odehrálo se také přípravné utkání starších žáků, kteří prohráli 2:3 v Českých Budějovicích. Hráči minipřípravky obsadili na turnaji hraném v hokejbalové hale druhé místo.

A-tým

Po polovině základní části se áčko nachází na třetím místě tabulky jen bod od první příčky. je tomu tak díky vítězství nad týmem Dobřan. Zápas se v první třetině nevyvíjel podle představ, ale od druhého dějství se díky zlepšenému výkonu těšili z vedení Plzeňané a své snažení dovedli do vítězného konce.

Sobota 6. listopadu TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň 1:2 (1:0, 0:2, 0:0)


Starší dorost

Starší dorost nestačil na vedoucí tým extraligy. Na soupeřově hřišti v České Třebové prohrál těsně 4:3. Domácí dlouho vedli 1:0, hosté sice v závěrečné třetině dokázali vstřelit hned tři branky, jenže stejný počet inkasovali a na jednogólovém náskoku se tedy nic nezměnilo.

Sobota 6. listopadu TJ Lokomotiva Česká Třebová - HBC Plzeň 4:3 (1:0, 0:0, 3:3)


Mladší dorost

Jasnou roli favorita dokázali potvrdit mladší dorostenci, kteří porazili 5:0 Litice, poslední tým extraligové tabulky. Vítězství se však nerodilo tak jednoduše, jak by napovídal pohled do tabulky. Po třiceti minutách vedli Plzeńané stále jen 2:0, tři brranky přidali v posledním dějství.

Sobota 6. listopadu TJ Plzeň-Litice - HBC Plzeň 0:5 (0:1, 0:1, 0:3)


Starší žáci - příprava

Sobota 6. listopadu SK Pedagogo České Budějovice - HBC Plzeň 3:2


Mladší žáci

Sobota 6. listopadu HBC Plzeň – HBC Stříbro 3:0 (1:0, 1:0, 2:0)


B-tým

Sobota 6. listopadu TJ Tatran Třemošná “B“ - HBC Plzeň “B“ 2:5 (0:0, 2:3, 0:2)


Minipřípravky

V turnaji minipřípravek zvítězil tým TJ Tatran Třemošná, hráči HBC Plzeň obsadili druhé místo, třetí skončily Klatovy a čtvrtý Tachov. Podrobnosti najdete v sekci Turnaje.