Víkend přinese nejen derby, ale také turnaj minipřípravek

Po týdnu volna, kdy se hned šest hráčů A-týmu zúčastnilo kempu reprezentace, se znovu rozjíždí extraliga. Na programu je však jen jedno kolo, které nabídne derby proti Dobřanům. Starší dorostenci zajíždí na hřiště České Třebové a jejich mladší kolegové se představí proti Liticím. Béčko bude hrát v Třemošné proti místnímu béčku. Mladší žáci přivítají Stříbro. Utkání starších žáků s Kasejovicemi je přeloženo na 17. listopadu. V neděli se v hale na Košutce uskuteční turnaj minipřípravek, kterého se zúčastní kvartet týmů, kromě Plzně také Tatran Třemošná a hokejové kluby Tachova a Klatov.

A-tým

Je to tady, zápasy regionálně blízkých soupeřů, jednoduše řečeno derby. Regionálním soupeřem HBC Plzeň jsou v extralize samozřejmě Dobřany. Plzeň už figuruje v tabulce na čtvrtém místě, zato Dobřanští jsou se třemi body na poslední příčce, a tak je favorit zápasu více než jasný, jenže zdání může někdy klamat. Jak zápas dopadne, můžete sledovat prostřednictvím serveru Onlajny.cz, nebo pokud nemáte na sobotní odpoledne žádné plány, pojeďte do Dobřan.

Sobota 6. listopadu TJ Snack Dobřany - HBC Plzeň od 17:00


Starší dorost

Starší dorostence také čeká zápas s týmem, který má ve dvojici, ale nejedná se o dvojici regionální. Jelikož jde o tým z České Třebové, v současnosti vedoucí tým.

Sobota 6. listopadu HBC Plzeň - SK OEZ TESTA Letohrad od 14:00


Mladší dorost

Nejmenší vzdálenost za soupeřem budou muset překonat mladší dorostenci, jejich soupeřem jsou ve Štruncových sadech hrající Litice. Tým, který nezískal letos ani bod a jehož počínání „zdobí“ v tabulce skóre 3:100. Plzeňští jsou zatím v poklidném středu tabulky a na vedoucí Pardubice ztrácí 11 bodů.

Sobota 6. listopadu TJ Plzeň-Litice - HBC Plzeň od 11:30


Mladší žáci

Sobota 6. listopadu HBC Plzeň – HBC Stříbro od 10:00


B-tým

Sobota 6. listopadu TJ Tatran Třemošná “B“ - HBC Plzeň “B“ od 10:00


Miniřípravky

V neděli 7. listopadu se v hokejbalové hale uskuteční premiérový turnaj čtyř týmů kategorie minipřípravek. Bližší informace najdete v sekci Turnaje.