Hala zůstane prázdná, všechny týmy hrají na hřištích soupeřů

Je tu další víkend a ten přináší další zápasy všech družstev HBC Plzeň. Áčko a oba dorosty míří na nejdelší výjezdy. A-tým zavítá do Karviné a Třince. Starší dorost má za soupeře Vsetín a Karvinou. Mladší dorostenci jedou do Vsetína a Brna. Další týmy si již tak dlouhé cesty neužijí. Starší žáci hrají v Karlových Varech a mladší v Horní Bříze. Béčko se utká s Liticemi.

A-tým

Desátý a dvanáctý, to je postavení týmů Třince a Karviné, které budou soupeři HBC Plzeň o nadcházejícím víkendu. V sobotu se Plzeň představí na hřišti Karviné, která zatím je v tabulce bez bodu na úplném chvostu. Třinec je na tom o lépe a to nejen v tabulkovém postavení. Třinečtí mají na kontě čtyři body po výhrách v samostatných stříleních, v první kole nad Letohradem a v pátém nad Kladnem.

Sobota 23. října HbK Intevo Karviná - HBC Plzeň od 17:00
Neděle 24. října HBC Třinec - HBC Plzeň od 10:30


Starší dorost

Starší dorost je v tabulce extraligy na třetím místě a nyní ho čekají dva zápasy na hřištích moravských soupeřů. V sobotu odpoledne se svěřenci trenéra Martina Kováříka představí na půdě Vsetína, se kterým se loni střetli v semifinále play-off. Letos však Valaši budou mít boj o postup do vyřazovacích bojů hodně těžký, zatím jsou předposlední. V neděli pak starší dorostenci zavítají na hřiště Karviné, kde se představí už od 8:30.

Sobota 23. října HBC Vsetín - HBC Plzeň od 15:00
Neděle 24. října HbK Intevo Karviná - HBC Plzeň od 8:30


Mladší dorost

Vsetín a Buldoci Brno, to jsou soupeři mladšího dorostu o tomto víkendu. V sobotu se Plzeňané představí ve Vsetíně, který stejně jako starší dorost Valachů nezažívá sezónu podle ideálních představ. V neděli zajíždí dorost na hřiště nováčka soutěže z Brna.

Sobota 23. října HBC Vsetín - HBC Plzeň od 12:30
Neděle 24. října HbK Buldox Brno od 11:00


Starší žáci

Sobota 23. října Karlovy Vary - HBC Plzeň od 9:00


Mladší žáci

Sobota 23. října Horní Bříza - HBC Plzeň od 9:00


B-tým

Sobota 23. října TJ Plzeň-Litice „B“- HBC Plzeň od 17:00