Hodnocení víkendu: Úspěšnost více než poloviční

S poloviční úspěšností bojovali o víkendu žáci i mladíci z týmu přípravky. Mladší žáci porazili soupeře z Dobřan, se kterým však prohráli jejich starší kamarádi. Hráči přípravky sice porazili Hostivař, ale nestačili na České Budějovice. Dařilo se B.-týmu, který opět zvítězil, tentokrát 3:0 nad Ostrovem. Bodový zisk je tedy 9 z 15.

Starší žáci

Starší žáci sice vstřelili v utkání s Dobřany první branku, ale pak hned šestkrát sami inkasovali. Druhou a také poslední brankou Plzeňanů tak Denis Baumrukr jen mírnil prohru a upravil skóre na konečných 2:6.

Sobota 16. října HBC Plzeň – TJ Snack Dobřany 2:6 (0:0, 1:4, 1:2)


Mladší žáci

Také mladší žáci vstřelili soupeři z Dobřan dvě branky, ale v jejich případě to stačilo na vítězství. David Hrubý totiž pochytal všechny střely soupeře a připsal si čisté konto.

Sobota 16. října HBC Plzeň – TJ Snack Dobřany 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)


Přípravka

Z poloviny úspěšní byli hráči plzeňské hokejbalové přípravky. V prvním utkání své soutěže porazili HBC Hostivař 4:2. Poté je však čekal velmi těžký soupeř, České Budějovice totiž již v loňském roce na mistrovství republiky dokázaly, že mají v této kategorii jeden z nejsilnějších týmů. A předpoklady se potvrdily i tentokrát, když Jihočeši zvítězili hladce 7:0.

Sobota 16. října HBC Hostivař - HBC Plzeň 2:4
Sobota 16. října Orel České Budějovice - HBC Plzeň 7:0


B-tým

Třetí výhru v řadě si připsal B-tým HBC Plzeň, který opět odehrál utkání bez inkasovaného gólu, o což se velmi významně zasloužil gólman Tomáš Větrovský. O branky se postarali Petr Kamínek a ve dvou případech Jaroslav Šlajs.

sobota 16. října HbC Atlantis Ostrov - HBC Plzeň 0:3 (0:1, 0:2, 0:0)