O víkendu nastoupí žáci a B-tým, začíná soutěž přípravek

Jen čtyři týmy zasáhnou o nadcházejícím víkendu do bojů o další body. Mladší i starší žáci hrají v domácím prostředí a B-tým jede do Karlových Varů. V Písku začíná soutěž přípravek. Naopak A-tým a obě dorostenecká družstva mají v sobotu i v neděli volno a další duely je čekají až za další týden.

Starší žáci

Na kontě starších žáků HBC Plzeň jsou zatím tři body. Ve dvou utkáních již mladí Plzeňané poznali chuť výhry i prohry, když nejprve v domácím prostředí porazili Třemošnou a posléze prohráli v Kasejovicích. V sobotu je čeká další regionální soupeř z Dobřan.

Sobota 16. října HBC Plzeň – TJ Snack Dobřany od 11:30


Mladší žáci

Mladší žáci již odehráli tři utkání a ve všech dokázali zvítězit. Stejně jako starší kolegové nastoupí v sobotu proti Dobřanům a budou chtít potvrdit dosavadní výtečnou bilanci.

Sobota 16. října HBC Plzeň – TJ Snack Dobřany od 9:30


Přípravka

V sobotu se v Písku uskuteční první ze šesti turnajů soutěže přípravek, které se zúčastní celkem pět týmů. Nejmenší plzeňští hokejbalisté se střetnou s Hostivaří a Českými Budějovicemi.

Sobota 16. října HBC Hostivař - HBC Plzeň od 11:45
Sobota 16. října Orel České Budějovice - HBC Plzeň od 14:15


B-tým

Hráči B-týmu si v domácím prostředí ve dvou zápasech Oblastní ligy s chutí zastříleli, ale teď je čeká něco úplně jiného. Poprvé v sezóně zavítají na hřiště soupeře. V Karlových Varech je čeká Ostrov a boj o setrvání na první pozici.

sobota 16. října HbC Atlantis Ostrov - HBC Plzeň od 12:00