Áčko sehraje dva domácí zápasy, žáky čekají úvodní duely

Je tu další víkend a A-tým HBC Plzeň čekají dva duely v domácím prostředí, ve kterých bude bojovat o první body. Mladší i starší dorostenci mají o nadcházejícím víkendu volno, a mohou se tak připravovat na další část podzimní sezóny. V sobotu se poprvé v ročníku 2010/11 představí starší a mladší žáci, které čekají souboje s Tatranem Třemošná.

A-tým

Podaří se Áčku konečně získat první body? To je otázka, kterou si pokládají snad všichni fanoušci HBC Plzeň. Po třech zápasech se zatím Plzeňané krčí na desátém místě tabulky s nulou na kontě. Minulý týden v zápase proti Mostu se vrátil zpět do sestavy Tomáš Semera, jenž předtím léčil zranění ruky a také Petr Zeman, který nehrál první dvě utkání kvůli pracovnímu vytížení. V sobotu bude moci nastoupit Jan Beránek, kterému disciplinární komise prominula zbytek trestu z minulé sezóny.

V sobotu se v hale na Košutce představí nováček letošního ročníku extraligy, Autosklo-H.A.K. Pardubice. Autoskláři si o minulém víkendu připsali první body a to hned v počtu šesti. Nejprve porazili na hřišti v Pardubicích - Polabinách dalšího nováčka z Třince těsně 3:2. A v neděli si z Pardubic odvezli šest branek hráči z Karviné. Druhým soupeřem je první tým tabulky, HBT Vlašim. Vlašim jako jediná vyhrála všechny čtyři zápasy. Ve svém kádru mají Středočeši řadu výborných hráčů, například Davida Tyburce nebo Jana Střesku, kterří vybojovali v Plzni na světovém šampionátu s národním týmem zlaté medaile.

Sobota 18. září HBC Plzeň – HBC Autosklo H.A.K. Pardubice od 17:00
Neděle 19. září HBC Plzeň – HBT Niosport Vlašim od 10:30


Starší žáci

Sobota 18. září HBC Plzeň – TJ Tatran Třemošná od 12:00

Mladší žáci

Sobota 18. září HBC Plzeň – TJ Tatran Třemošná od 14:00