Áčko čeká souboj v Mostě, také dorosty míří na sever

Poprvé v letošní sezóně se týmy HBC Plzeň představí mimo své mantinely. A-tým jede bojovat o první body do Mostu. Stejným směrem se v sobotu vydají také starší dorostenci. Mladší dorost pak jede do Prahy, na Palmovce se utká s Kovem. V neděli oba dorostenecké celky míří do Ústí nad Labem, starší dorost čeká zápas proti Elbě, mladší dorostenci budou bojovat s DDM.

A-tým

Dva zápasy – nula bodů. To je zatím bilance HBC Plzeň v letošní sezóně. Oba zápasy odehrané v domácím prostředí byli sice velice vyrovnané, ale k žádnému bodovému zisku nevedly. O první body do extraligové tabulky se budou hráči s mečounem na hrudi bít v Mostě. Zápas proti Ústí na Labem, který byl původně plánu v neděli se bude hrát až 28. září.

Sobota 18. září HBC Pento Most - HBC Plzeň od 15:00


Starší dorost

Starší dorost má po dvou zápasech v extralize padesátiprocentní bilanci. Plzeňané nejprve na úvod prohráli s nováčkem soutěže, přesto velmi silným Alpiqem Kladno. V neděli pak rozdrtili Kert Park Praha 13:1. Nyní je stejně jako A-tým čeká víkend na severu Čech. Utkají se postupně s Mostem a Ústím nad Labem.

Sobota 18. září HBC Pento Most - HBC Plzeň od 12:00
Neděle 19. září ELBA Franklin Ústí nad Labem - HBC Plzeň od 14:00


Mladší dorost

Svěřenci trenéra Tomáše Semery si v úvodu sezóny také vedli s polovičním úspěchem. V prvním zápase narazili dorostenci na finalistu loňského ročníku Alpiq Kladno, bohužel se mladým plzeňským nadějím vyhrát nepodařilo. Nedělní zápas proti druhému týmu z Kladna v soutěži Jungle Fever mladší dorost vyhrál 8:2. o nadcházejícím víkendu se v sobotu Plzeňané utkají na Palmovce s Kovem, v neděli pak hrají jako starší kolegové v Ústí. střetnou se však s DDM Ústí nad Labem.

Sobota 18. září TJ Kovo Praha – HBC Plzeň od 14:00
Neděle 19. září DDM Ústí nad Labem - HBC Plzeň od 11:30